Събудете заспалите фоликули на косата с BOSLEY! За супер бърз растеж

15-03-2023

 


Гъстата коса започва от здравия скалп!
 
Флуидът за скалп Follicle Energizer на BOSLEY:
 
✓ Стимулира растежа на нова коса
✓ Подсилва корените
✓ Балансира нивото на себум
✓ Детоксикира скалпа
✓ Дългосрочно и интензивно подхранва скалпа
✓ Стимулира кръвообращението и уплътнява косъма
✓ Събужда "спящите" фоликули
✓ Подсилва косата
✓ Подходящ за жени и мъже

 
 
Увеличава клетъчната енергия и микроциркулацията на скалпа, за да накара косата да расте по-бързо, по-гъста и по-плътна.
 
 
*Резултати след 3 месеца употреба на Флуид BOSLEY в комбинация с шампоан и балсам BosDefence. 
 
ФОРМУЛАТА
 
Стимулиращи активатори, които увеличават микроциркулацията към скалпа, създавайки благоприятна основа за супер бърз растеж на здрава и плътна коса от корените.
 

Кофеин - доказано ефективна съставка, която стимулира фоликулите, подобрява кръвообращението на скалпа и противодейства на косопада (наследствен, хормонален, сезонен или причинен от стрес).

Биотин - стимулира протеиновия синтез и в частност този на кератина. Поддържа целостта на матрицата на косъма и ефективно допринася за ежедневното подхранване на косата и скалпа.

Екстракт от стволови клетки на ябълка (Malus Domestica) - подхранва кожата на главата, подпомага растежа на здрава коса и събужда спящите фоликули, като по този начин осигурява оптимален растеж, забавя стареенето и запазва младежкия вид и жизнеността на косата.
 

Течната сгъстяващата пяна без отмиване BosRevive Thickening Treatment на BOSLEY е за тези, които искат да накарат косата си да расте по-бързо, по-плътна и по-силна от корена.

Антиоксидантната формула допринася за хидратацията, подобрява цялостното състоянието на косата, увеличава плътността, регенерира скалпа и спомага за растежа на по-силна и плътна коса.

Купете я сега с -33% отстъпка!
 
*важи до 31 март или до изчерпване при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка
 
 
BOSLEY е световен лидер с над 45 години опит в разработването на ефективни и клинично доказани решения против косопад за мъже и жени.

Всички продукти на марката са разработени изцяло с ефективни натурални съставки, богати на антиоксиданти, минерали и витамини, които действат видимо в борбата с косопада, стимулират растежа на косата и увеличават плътността ѝ.

 
Купете сега BOSLEY и накарайте косата си да расте