NEUMA

Neu Moisture Masque

Дълбоко хидратираща и възстановяваща маска 150 мл

 • Дълбоко хидратираща и възстановяваща маска 150 мл
NEUMA

Neu Moisture Masque

Дълбоко хидратираща и възстановяваща маска 150 мл

 • В наличност
 • Коментари (0)
 • 100% оригинален продукт
 • Експресна доставка
 • От официалния вносител за България
 • Получавате 54 БОНУС ТОЧКИ
54.40 лв
68.00 лв

Хидратира в дълбочина. Възстановява. Подхранва. 

Маска NEU MOISTURЕ е с ултра хидратираща формула, която трансформира сухата и изтощена коса, като ѝ придава жизненост, еластичност и блясък. Подхранва и заздравява увредените участъци на косъма, благодарение на активните съставки от арганово масло, масло от шеа и протеин от грах във формулата. Намалява накъсването и цъфтежа на дължините. Маската заздравява косата, придава блясък и улеснява разресването. Защитава цвета на боядисана коса от избледняване и изглажда стърчащите краища. Резултатът е хидратирана, здрава, гладка, мека и лъскава коса. 

 

Факти:

 • Осигурява висока доза хидратация и възстановява баланса на влага в косъма
 • Защитава косата от агресорите на околната среда (замърсяване на въздуха, UV лъчи, вятър)
 • Предазва от увреждане при термообработка
 • Подхранва в дълбочина и придава блясък
 • Омекотява и изглажда
 • Подходящ за суха, третирана и изтощена коса
   

Активни съставки:

Наименование: Butyrospermum Parkii (масло от шеа)

Страна на произход: Западна Африка, Франция

Известно с: 
Омекотяващи и защитни свойства за косата и кожата.

Защо действа: 
Масло от шеа е богато на витамини А и Е и есенциални мастни киселини.

Ползи за косата и скалпа: 
Поради високото си съдържание на мастни киселини маслото от шеа осигурява високи нива на хидратация, което намалява изсушаването и предотвратява накъсването и цъфтежа на дължините. Изглажда, елиминира фриз ефекта, придава блясък и омекотява косата. Естествено абсорбира UVB лъчите, за да предпази цвета на боядисана коса от избледняване. Предотвратява заплитането и улеснява разресването на косата.

Интересни факти:
Употребата на масло от шеа е датирало още през 14 век. Издръжливото дърво шеа расте в сухите почви на Западна Африка. Ядката на плода е бадемоподобна, която след смачкване се получава ценно масло. Маслото от шеа е основен продукт от африканската фармакопея (книга, която съдържа указания за идентификация на медицински съставки) и се използва като обезводняващо и противовъзпалително средство срещу артрит и при навяхвания.

 

Наименование: 
Argania Spinosa Kernel Oil (арганово масло)

Страна на произход: Мароко

Известно с:
Осигурява подхранване, хидратация и блясък. 

Защо действа:
Аргановото масло е богато на мастни киселини като олеинова и линолова и антиоксиданти като витамини А и Е.

Ползи за косата и скалпа: 
Аргановото масло има силно хидратиращо и подхранващо действие, което подобрява еластичността на косъма и намалява накъсването и цъфтежа на дължините. Задържа хидратацията, като предотвратява дехидратирането на косъма и придава блясък. 

Интересни факти:
Някога това е била добре пазена тайна за красотата на жените в Близкия изток. Аргановото масло е нарича "течно злато". Произхождащо от Мароко, то се добива от ядките на аргановото дърво, чиито черупки се счупват, за да се открие ядката. Ядките се смилат на паста, чрез студено пресоване, за да се получи маслото.

Наименование: 
Hydrolyzed Pea Protein (хидролизиран протеин от грах)

Известно с:
Протеинът от грах задържа хидратацията в косъма. 

Защо действа:
Хидролизираният протеин от грах има високо съдържание на аминокиселини, включително глутаминова киселина, аспарагинова киселина, аргинин и лизин, които поддържат косъма еластичен и го правят по-малко податлив на увреждане.

Ползи за косата и скалпа: 
Хидратира в дълбочина и задържа влагата в косъма, като предпазва от накъсване. Укрепва фоликула на косъма и придава блясък и здравина на косата.


Аромат: 
Изцяло натурален аромат от чистите етерични масла от лавандула, мандарина и ванилия. 

Начин на употреба: Нанесете върху дължините на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства за 2-3 минути. Изплакнете.

Професионален съвет: За истинско спа изживяване поставете топла кърпа върху косата, след като сте нанесли маската. 

Отстранете защитното фолио преди употреба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без синтетични аромати
Без тестове върху животни
Произведени в Америка
Без скрити съставки
NEUMA е част от организация "Дървета за бъдещето"
1 продадена бутилка = 1 засадено дърво
Без глутен
Веган
Производство с вятърна енергия
Произведени от рециклирани опаковки 
NEUMA е част от организация "1% за планетата" (1 % от печалбата дарява за околната среда)
 

NEUMA е американска високоефективна козметика, създадена, за да направи косата красива, без това да вреди на здравето или на околната среда. Доказва, че отличното представяне, бързите резултати и грижата за здравето могат да вървят ръка за ръка. Mисията на NEUMA е да остави света по-добър, отколкото го е намерила - не защото е лесно, а защото е правилно. NEUMA е чистата красота на утрешния ден. Такава, която няма какво да крие и вярва в минималистичния подход, при който подчертава индивидуалността на всеки човек и свежда до минимум въздействието му върху планетата. NEUMA разкрива красотата в най-чистата ѝ форма за доброто на планетата, хората и косата. 

Ценности

За отличния продукт, всеки детайл е от значение. NEUMA се стреми към прозрачност и е отдадена на каузата за устойчиво развитие. В името на хората и планетата, NEUMA се стреми към намаляване на въглеродния отпечатък чрез редуциране на отпадъците, внимателен подбор на съставки и опаковки, чисто производство и социална отговорност. Чистотата няма цена, а устойчивата грижа е винаги с мисъл за бъдещето. NEUMA дава нова перспектива към високоефективната грижа за коса. 

Планета

Хора

Ефективност

Отговорни към планетата. 
NEUMA използва 100% неоспоримо чисти формули. Иновативният подход на разработка, с веган съставки, поставя опазването на природата на първо място. Формулите напълно изключват синтетични аромати или токсични химични компоненти. NEUMA поддържа пълна прозрачност и поставя висок стандарт за чиста и пълна грижа за коса, от избора на съставки до екологичното производство и опаковки.

Отговорни към хората.
Като експерт в грижата за чиста красота, NEUMA черпи вдъхновение от общностите в цял свят. Сърцето и душата на NEUMA са хората. В тяхно име, компанията си партнира с организации, които се стремят да променят света към по-добро. Хората, които избират чистата красота всеки ден, разширяват границите на това, което могат да постигнат заедно за един по-добър свят.

Отговорни към ефективността на продуктите.
Формулите на NEUMA работят. Разработени по най-висок стандарт, с ефективни природни съставки, продуктите осигуряват устойчиви решения за множество проблеми с косата. NEUMA е напълно отдадена в търсенето на безвредни за планетата работещи формули, които да разкрият една красива и здрава коса.

Символика

Арката като символ присъства върху всеки продукт на NEUMA и въплъщава прехода от старото към новото, прозорец към бъдещето. Преминаването през арката е символичен акт на прераждане и навлизане в новия свят на възможностите. Бъдещето е на чистата красота.

Вдъхновение

По-малкото е повече. Всеки човек е уникален и NEUMA отдава дължимото на индивидуалните нужди на хората, като дава възможност с малко да бъде постигнат желания резултат. Отстранено е всичко излишно и остава единствено красотата в най-чистата ѝ форма. NEUMA вярва, че красотата и добрите дела са неразривно свързани. Грижата за коса, вдъхновена от природата и с мисъл за нейното опазване, е гаранция за по-добро утре и за двете.

Аромат

Уханията са ключът към нашите сетива – събуждат спомени, влияят на емоциите и са мост към заобикалящия свят. NEUMA идва от гръцката дума pneuma дъх, дихание. Това е същността на здравето и красотата и компанията приема сериозно тази връзка. NEUMA използва органични съставки във формулите на своите продукти, старателно селектирани от цял свят, а пленяващите аромати са получени, благодарение на благоуханни етерични масла. NEUMA произвежда самостоятелно своите продукти, което осигурява несравним контрол на качеството във всеки един етап от тяхното разработване.

Каузи

Като част от организация Дървета за бъдещето, NEUMA засажда по едно дърво за всеки продаден продукт, като досега дърветата са общо 46.187.
NEUMA е част от организация 1% за планетата - глобална мрежа от фирми, частни лица и организации с нестопанска цел, които се занимават с най-неотложните екологични проблеми на планетата. NEUMA дарява поне 1 % от печалбата си за опазване на околната среда. Всеки ден NEUMA прави нашата планета по-зелена.Чиста красота в козметичната индустрия означава, че продуктът е безопасен, нетоксичен и с пълна прозрачност по отношение съдържанието, изписано върху етикета. Продуктът е без съставки, за които е доказано или се предполага, че вредят на човешкото здраве. NEUMA се гордее със своята прозрачност и избира да НЕ използва повече от 15 вида съставки, известни като: сенсибилизатори на кожата, хормонални разрушители, невротоксини, канцерогени или такива, които вредят на околната среда.

НЕ съдържа: 
Синтетични аромати
Пропиленгликол и бутилен гликол
Урея и DMDM хидантоин
Формалдехид
1,4-Диоксан
Оловен ацетат
Поликватерниум 16
Сулфати (SLS, SLES, ALS, ALES)
Кватерниум 6, 7, 15, 31, & 60 
Фталати
Канцероген 
Метилизотиазолинон
Оцветител FD&C
Диетиламин
Диетаноламин (DEA) и моноетаноламин (MEA)
Глутен
Парабени (Methyl, Propyl, Butyl and Ethyl Paraben)
Триетаноламин (TEA) лаурил сулфат и триетаноламин (TEA) Laureth Sulfate
Соя

NEUMA съдържа 100% неоспоримо чисти формули. Без скрити вредни съставки.
Каквото има на етикета, това има и в бутилката! 

Прочетете цялата информация

Коментари (0)

Ако сте доволни, оставете коментар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако това е вашият продукт и сте влюбени в действието му, оставете коментар, като попълните полетата.

Ако сте разочаровани от действието и избора на продукт, моля, напишете ни мейл на feedback@zlatnaribka.com.

*Негативният опит с даден продукт не отразява качествата му.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Често купувани заедно
ВСИЧКИ МАРКИ
L'Alga
LAKME
OLIOSETA
Kerastase
CHI
Macadamia Professional
O`right
NEUMA
Philip Kingsley
Mediceuticals
laCabine
Colorproof
MKS Eco
NOAH
Muran
Sendo
Bosley
ECRU New York
Dr. Pawpaw
Compagnia Del Colore
LOLA From Rio
IKOO
Climaplex
L'Oréal Professionnel
Contempora
Crescina
Dessata
Permesse
Dyson
Touch Treat
MilkShake
I.N.O.
Platinum
Floreve Paris
ColorpHlex
Wella Professionals
Little Green
MAKEDA Botanics
Moroccanoil
BioSilk
Andreia Professional
Ellwo
Napura
Matrix
Olaplex
Rene Furterer
Redken
Bumble and bumble
EMERA Blue
ApHogee
Lanza
Label.m
Alfaparf
JOC
Alterna
Linecure
Cocosolis
SuperPlex
Rozober
Fillerina
Orofluido
Mi Amante
Joico
Phyto
Emma Hardie
PHYRIS
BEYOND GLOW
West Barn Co.
Be.Conscious
Lucetherapy
Eprouvage
Grown Alchemist
OPI
System Professional Diamond
Suga Buba
Shimani
Foreo
Uniq One
Beard Monkey
Biolage
La'dor
Londa Professional
Ceriotti
Demeliss
Barbasol
Rohnson
Fromm
Marlique Mix
STAY Well
Holika Holika
Momopuri
Beauty of Joseon
A'pieu
Mitomo
Too Cool For School
Shangpree
Medi-Peel
Iren Shizen
Calinachi
MISSHA
Cosrx
Виж всички марки