Ново 🧡LOLA from Rio🧡 Бразилска козметика за коса

NEUMA

Neu Repair Shampoo

Дълбоко възстановяващ шампоан 250 мл

 • Дълбоко възстановяващ шампоан 250 мл
NEUMA

Neu Repair Shampoo

Дълбоко възстановяващ шампоан 250 мл

 • В наличност
 • Коментари (3)
 • 100% оригинален продукт
 • Експресна доставка
 • От официалния вносител за България
 • Получавате 50 БОНУС ТОЧКИ
50.40 лв
63.00 лв

Дълбоко възстановява. Ревитализира. Подхранва. 

Шампоан NEU REPAIR нежно почиства косата и скалпа от натрупаните замърсявания, като заздравява и ревитализира изтощената коса. Ултра възстановяващата формула с активни съставки от растителен колаген и морски водорасли подхранва косъма и го възстановява отвътре навън. Укрепва го и запълва увредените участъци. Хидратира и значително намалява накъсването на дължините. Екстрактът от семена на рожков запечатва активните съставки и хидратацията в косъма и подобрява еластичността. В резултат косата е по-силна, по-здрава, устойчива на накъсване, жизнена и лъскава. 

 

Факти:

 • Формула с водоразтворимо повърхностноактивно вещество, получено от кокос, което не съдържа сулфати. Помага за почистването на косата и скалпа и действа като пенообразуващ и почистващ агент. Считано за едно от най-меките и нежни към скалпа безопасни повърхностноактивни вещества, създава богата пяна, която помага за равномерното разпределение на шампоана в косата и ефективно почиства от натрупаните замърсявания.  
 • Подхранва и възстановява косъма отвътре навън
 • Хидратира и укрепва косъма
 • Запълва увредените участъци на косъма и го заздравява
 • Изглажда и придава блясък
 • Намалява накъсването на косъма
 • Подходящ за ежедневна употреба


Активни съставки:

Наименование:
Urtica Dioica (коприва) Extract, Daucus Carota Sativa (масло от семена на морков) Seed Oil, Hydrolyzed Quinoa (киноа), Aloe Barbadensis Leaf Juice (сок от листа на алое вера)


Страна на произход: Коприва (САЩ), морков (Индия), киноа (САЩ), алое вера (Мексико)

Известно с:
Растителният колаген е често използван в грижата за кожата, заради ефективното си действие против стареене и бръчки. 

Защо действа: 
Растителният колаген е аминокиселинен комплекс, получен от растителен протеин. Богат е на аминокиселини, които подхранват, подобряват еластичността на косъма и хидратират. Растителният колаген има способността да задържа хидратацията. 

Ползи за косата и скалпа: Подхранва и хидратира косата. Подобрява еластичността на косъма и го укрепва, като запълва увредените участъци. Образува филм около всеки косъм, който запечатва хидратацията.

Интересни факти: Колагенът е основен, структурен протеин, който представлява приблизително една трета от протеина в човешкото тяло и изгражда съединителната тъкан. С напредването на възрастта тялото произвежда все по-малко колаген. Растенията подбрани в комплекса на NEUMA, осигуряват аминокиселините, които се срещат естествено в колагена и свързват протеиновите влакна, за да осигурят еквивалент на колагена от животински произход.

Наименование:
Macrocystis Pyrifera (морски водорасли) Kelp Extract

​Страна на произход: САЩ

Известно с: 
Използват се като хранителна добавка, заради високото си съдържание на йод и имат признание в областта на красотата и уелнес процедури. 

Защо действа: Богато на 46 минерала, 16 аминокиселини и 11 витамина. Някои от минералите са ѝод, желязо, калий, фосфор и сол, а витамините – ниацин и витамин А. Морските водорасли келп подхранват и успокояват кожата и косата и подпомагат обновяването на клетките. Полимерната структура и гелообразна текстура, подпомагат стабилизирането на формулата, като осигуряват антиоксидантни и хранителни свойства.

Ползи за косата и скалпа: Осигуряват дълбоко подхранване и изглаждат косъма. Имат свойството да абсорбират водата и да я задържат в косъма. 

Интересни факти: Морските водорасли от столетия се използват за храна и ароматизатор в традиционната народна медицина. Морските водорасли келп са част от семейството на кафявите водорасли (Phaeophyta). За получаването на екстракт се използват корените, стъблата и листата на растението. ​Морските водорасли се срещат в студените крайбрежни води на Северна Америка.

 

Екстракт от семена на рожков – богат на незаменими аминокиселини, той създава защитен слой, който изглажда кутикулата на косъма и помага за запечатването на активни съставки и хидратацията. Косата е устойчива на накъсване, изгладена и сияйно лъскава. 


Аромат: Изцяло натурален аромат от чистите етерични масла от лимон, лавандула и борови иглички. 

Начин на употреба: Нанесете на мокра коса и масажирайте до образуването на пяна. Изплакнете обилно с хладка вода. Повторете, ако е необходимо.

Професионален съвет: Подходящ за употреба след процедура за изсветляване на косата. Затваря кутикулата на косъма, запълва увредените участъци и го заздравява. 

Отстранете защитното фолио преди употреба. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без синтетични аромати
Без тестове върху животни
Произведени в Америка
Без скрити съставки
NEUMA е част от организация "Дървета за бъдещето"
1 продадена бутилка = 1 засадено дърво
Без глутен
Веган
Производство с вятърна енергия
Произведени от рециклирани опаковки 
NEUMA е част от организация "1% за планетата" (1 % от печалбата дарява за околната среда)


NEUMA е американска високоефективна козметика, създадена, за да направи косата красива, без това да вреди на здравето или на околната среда. Доказва, че отличното представяне, бързите резултати и грижата за здравето могат да вървят ръка за ръка. Mисията на NEUMA е да остави света по-добър, отколкото го е намерила - не защото е лесно, а защото е правилно. NEUMA е чистата красота на утрешния ден. Такава, която няма какво да крие и вярва в минималистичния подход, при който подчертава индивидуалността на всеки човек и свежда до минимум въздействието му върху планетата. NEUMA разкрива красотата в най-чистата ѝ форма за доброто на планетата, хората и косата. 

Ценности

За отличния продукт, всеки детайл е от значение. NEUMA се стреми към прозрачност и е отдадена на каузата за устойчиво развитие. В името на хората и планетата, NEUMA се стреми към намаляване на въглеродния отпечатък чрез редуциране на отпадъците, внимателен подбор на съставки и опаковки, чисто производство и социална отговорност. Чистотата няма цена, а устойчивата грижа е винаги с мисъл за бъдещето. NEUMA дава нова перспектива към високоефективната грижа за коса. 

Планета

Хора

Ефективност

Отговорни към планетата. 
NEUMA използва 100% неоспоримо чисти формули. Иновативният подход на разработка, с веган съставки, поставя опазването на природата на първо място. Формулите напълно изключват синтетични аромати или токсични химични компоненти. NEUMA поддържа пълна прозрачност и поставя висок стандарт за чиста и пълна грижа за коса, от избора на съставки до екологичното производство и опаковки.

Отговорни към хората.
Като експерт в грижата за чиста красота, NEUMA черпи вдъхновение от общностите в цял свят. Сърцето и душата на NEUMA са хората. В тяхно име, компанията си партнира с организации, които се стремят да променят света към по-добро. Хората, които избират чистата красота всеки ден, разширяват границите на това, което могат да постигнат заедно за един по-добър свят.

Отговорни към ефективността на продуктите.
Формулите на NEUMA работят. Разработени по най-висок стандарт, с ефективни природни съставки, продуктите осигуряват устойчиви решения за множество проблеми с косата. NEUMA е напълно отдадена в търсенето на безвредни за планетата работещи формули, които да разкрият една красива и здрава коса.

Символика

Арката като символ присъства върху всеки продукт на NEUMA и въплъщава прехода от старото към новото, прозорец към бъдещето. Преминаването през арката е символичен акт на прераждане и навлизане в новия свят на възможностите. Бъдещето е на чистата красота.

Вдъхновение

По-малкото е повече. Всеки човек е уникален и NEUMA отдава дължимото на индивидуалните нужди на хората, като дава възможност с малко да бъде постигнат желания резултат. Отстранено е всичко излишно и остава единствено красотата в най-чистата ѝ форма. NEUMA вярва, че красотата и добрите дела са неразривно свързани. Грижата за коса, вдъхновена от природата и с мисъл за нейното опазване, е гаранция за по-добро утре и за двете.

Аромат

Уханията са ключът към нашите сетива – събуждат спомени, влияят на емоциите и са мост към заобикалящия свят. NEUMA идва от гръцката дума pneuma дъх, дихание. Това е същността на здравето и красотата и компанията приема сериозно тази връзка. NEUMA използва органични съставки във формулите на своите продукти, старателно селектирани от цял свят, а пленяващите аромати са получени, благодарение на благоуханни етерични масла. NEUMA произвежда самостоятелно своите продукти, което осигурява несравним контрол на качеството във всеки един етап от тяхното разработване.

Каузи

Като част от организация Дървета за бъдещето, NEUMA засажда по едно дърво за всеки продаден продукт, като досега дърветата са общо 46.187.
NEUMA е част от организация 1% за планетата - глобална мрежа от фирми, частни лица и организации с нестопанска цел, които се занимават с най-неотложните екологични проблеми на планетата. NEUMA дарява поне 1 % от печалбата си за опазване на околната среда. Всеки ден NEUMA прави нашата планета по-зелена.Чиста красота в козметичната индустрия означава, че продуктът е безопасен, нетоксичен и с пълна прозрачност по отношение съдържанието, изписано върху етикета. Продуктът е без съставки, за които е доказано или се предполага, че вредят на човешкото здраве. NEUMA се гордее със своята прозрачност и избира да НЕ използва повече от 15 вида съставки, известни като: сенсибилизатори на кожата, хормонални разрушители, невротоксини, канцерогени или такива, които вредят на околната среда.

НЕ съдържа: 
Синтетични аромати
Пропиленгликол и бутилен гликол
Урея и DMDM хидантоин
Формалдехид
1,4-Диоксан
Оловен ацетат
Поликватерниум 16
Сулфати (SLS, SLES, ALS, ALES)
Кватерниум 6, 7, 15, 31, & 60 
Фталати
Канцероген 
Метилизотиазолинон
Оцветител FD&C
Диетиламин
Диетаноламин (DEA) и моноетаноламин (MEA)
Глутен
Парабени (Methyl, Propyl, Butyl and Ethyl Paraben)
Триетаноламин (TEA) лаурил сулфат и триетаноламин (TEA) Laureth Sulfate
Соя

NEUMA съдържа 100% неоспоримо чисти формули. Без скрити вредни съставки.
Каквото има на етикета, това има и в бутилката! 

Прочетете цялата информация

Коментари (3)

Ако сте доволни, оставете коментар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако това е вашият продукт и сте влюбени в действието му, оставете коментар, като попълните полетата.

Ако сте разочаровани от действието и избора на продукт, моля, напишете ни мейл на feedback@zlatnaribka.com.

*Негативният опит с даден продукт не отразява качествата му.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Често купувани заедно
ВСИЧКИ МАРКИ
L'Alga
LAKME
OLIOSETA
Kerastase
CHI
Macadamia Professional
O`right
NEUMA
Philip Kingsley
Mediceuticals
laCabine
Colorproof
MKS Eco
NOAH
Muran
Sendo
Bosley
ECRU New York
Dr. Pawpaw
Compagnia Del Colore
IKOO
Climaplex
L'Oréal Professionnel
Contempora
Crescina
Dessata
Permesse
Dyson
Touch Treat
MilkShake
I.N.O.
Platinum
Floreve Paris
ColorpHlex
Wella Professionals
Little Green
MAKEDA Botanics
Moroccanoil
BioSilk
Andreia Professional
Ellwo
Napura
Matrix
Olaplex
Brave New Hair
Rene Furterer
Redken
Bumble and bumble
EMERA Blue
ApHogee
Lanza
Label.m
Alfaparf
JOC
Alterna
Linecure
Cocosolis
SuperPlex
Rozober
Fillerina
Orofluido
Mi Amante
Joico
Phyto
Emma Hardie
PHYRIS
BEYOND GLOW
West Barn Co.
Be.Conscious
Lucetherapy
Eprouvage
Grown Alchemist
OPI
System Professional Diamond
Suga Buba
Shimani
Foreo
Uniq One
Beard Monkey
Biolage
La'dor
Londa Professional
Ceriotti
Demeliss
Barbasol
Rohnson
Fromm
Marlique Mix
STAY WELL
HOLIKA HOLIKA
MOMOPURI
BEAUTY OF JOSEON
A'PIEU
MEDIHEAL
MITOMO
YASUMI
TOO COOL FOR SCHOOL
SHANGPREE
MEDI-PEEL
IREN SHIZEN
Calinachi
MISSHA
COSRX
Виж всички марки