ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН

L'Alga

SEAMOLECULAR CPR Instant Intensive Care Deep Recovery Mask

Интензивна маска за дълбоко и незабавно възстановяване без изплакване 100 мл

  • Интензивна маска за дълбоко и незабавно възстановяване без изплакване 100 мл
L'Alga

SEAMOLECULAR CPR Instant Intensive Care Deep Recovery Mask

Интензивна маска за дълбоко и незабавно възстановяване без изплакване 100 мл

  • В наличност
  • Коментари (3)
  • Безплатна доставка
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
  • Получавате 198 БОНУС ТОЧКИ
198.00 лв

Възстановява | Укрепва | Изгражда наново здрави нишки в косъма | Попълва | Без изплакване

Пептид 18 за молекулярно възстановяване. Технология от океана AlgaNord 5 ™.

Всеки тип коса.

НЕЗАБАВНО ИНТЕНЗИВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ – БЕЗ ЧАКАНЕ!

Маска без изплакване SEAMOLECULAR е интензивно лечение за увредена коса, което осигурява незабавно молекулярно възстановяване без чакане. Прониква до най-дълбоките слоеве на косъма, за да изгради наново счупените кератинови нишки и да възстанови косата до нейното НАЙ-ЗДРАВО СЪСТОЯНИЕ.

Усъвършенстваната формула от последно поколение с пептид 18 и революционния комплекс AlgaNord 5 ™, в комбинация с хиалуронова киселина, серамиди и сусамов протеин осигурява незабавно интензивно възстановяване на косата в дълбочина. Изгражда наново вече тежко увредените зони на косъма, като по този начин драстично подобрява здравината, блясъка и мекотата на косата. Защитава цвета на боядисаната коса от избледняване.

Предимства:
✓ Интензивно възстановява косата на молекулярно ниво
✓ Изгражда наново кератиновите връзки в косъма
✓ Възстановява косата до нейното най-здраво състояние
✓ Укрепва дължините
✓ Попълва кератиновите липси в косъма
✓ Прониква до най-дълбоките слоеве на косъма
✓ Придава луксозна копринена текстура на косата
✓ Драстично подобрява вида на косата
✓ Придава ламиниран блясък
✓ Намалява накъсването и цъфтежа на дължините
✓ Ефект, който се запазва за максимално дълго
✓ Изглажда стърчащите краища, без да утежнява
✓ Забавя процесите на стареене на косъма
✓ Уплътнява изтънелите зони на косъма
✓ Максимално улеснява оформянето на косата
✓ Защитава цвета на боядисаната коса от избледняване
✓ Не съдържа SLS, парабени и съставки от животински произход
✓ Подходяща за всеки тип коса

 

 

S.O.S.
СПЕШНА ПОМОЩ ЗА КОСА.

Маска SEAMOLECULAR превръща прекомерно третираната, суха и увредена коса в удивително здрава и с ламиниран блясък. Редовната термообработка, излагането на слънце, боядисването и изрусяването причиняват разкъсване на кератиновите връзки. Тези прекъснати връзки вече не могат да придадат на косата здрав вид и супер блясък. В резултат на това косата се усеща повече суха и твърда, отколкото копринена и е предразположена към лесно накъсване.

Интензивната терапия изгражда връзките в косъма и молекулярно възстановява косата до най-дълбоките слоеве за абсолютна трансформация. След като веднъж активира процеса на ултра възстановяване, невидим защитен филм запечатва всеки отделен косъм. В резултат маска SEAMOLECULAR повишава силата, еластичността и мекота на косата, забавя процесите на стареене на косъма като изтъняване и побеляване и помага за предотвратяване на бъдещи увреждания.

GAME-CHANGER

Тежкото изтощаване на косата от боядисване и изрусяване, ежедневната употреба на сешоар и преса, излагането на слънце, плуването в море или басейни, замърсяването от градската среда или хормоналните промени – всички тези признаци, които влияят върху състоянието на косата, могат да бъдат напълно заличени с революционната маска без изплакване SEAMOLECULAR.

Маска SEAMOLECULAR напълно възстановява увреждания, причинени от:

✓ Боядисване
✓ Изрусяване
✓ Термообработка
✓ Грубо разресване
✓ Трайно изправяне
✓ Трайно къдрене
✓ UV лъчи
✓ Хлор и солена вода

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ ЗА НЕНАДМИНАТИ РЕЗУЛТАТИ:

Молекулярно възстановяване с революционния пептид 18.

Пептидите са много ефективни, тъй като имат вериги от къси аминокиселини, които осигуряват повторно свързване на счупени кератинови нишки, като по този начин укрепват и поддържат еластичността на косата. Лесно проникват в космения фоликул и презапасяват градивните елементи, които правят косата здрава - протеини и колаген. Пептидите играят важна роля в незабавното възстановяване на косата, което осигурява серия CPR Instant Intensive Care, заради свойството си да подобряват оптималните нива на хидратация в косъма, да повишават здравината и по този начин намаляват цъфтящите краища и накъсването. Пептидите имат антиоксидантни свойства и помагат за защитата на косата от вредните въздействия на околната среда, UV лъчите и свободните радикали.

Пептид 18 е клиничен пробив, който осигурява молекулярно възстановяване на косата до нейното първоначално най-здраво състояние. Пептид 18 е базиран на биомиметика – наука, която изгражда естествената структура на кератиновите градивни елементи в косъма (аминокиселинни вериги). По същия начин биоактивният пептид 18 се разпознава като естествен от косата, което го прави революционна верига за повторно свързване на вече увредените части на косъма – без чакане! Не се отмива от вода или шампоан като традиционните свързващи агенти. Технология от бъдещето за възстановяване на косата още сега.

Доказана ефективност на комплекс AlgaNord 5TM - активен екстракт от алгае.

Комплекс AlgaNord 5TM използва активни екстракти от алгае. Алгаето се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, които му помагат да оцелее и процъфти, дори при много тежки условия. Когато тези адаптогени се използват правилно, те помагат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост, дори при екстремни условия.

Изпълнен с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, комплекс AlgaNord 5TM доставя дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. Това се осъществява благодарение на основни хранителни вещества с подобрени свойства на проникване в косъма.

Хиалуроновата киселина има изключително висока задържаща влагата способност.

Хиалуроновата киселина може да задържа до 1000 пъти своето собствено тегло във вода. Когато се приложи върху косата, помага за задържане на влагата и повишаване на хидратацията, което осигурява повече мекота, повече гладкост и повече управляемост. Поддържа правилния баланс на липиди и протеини за здрава коса. Предотвратява фриза и придава обем. Освен това, хиалуроновата киселина помага за хидратацията на лющещите се, сухи зони на скалпа.

 

Термоактивният сусамов протеин е от съществено значение, за да се гарантира мекотата, силата и здравината на косата.

Термоактивният сусамов протеин предпазва от увреждане по време на термообработка, като действа като защитна бариера. Предотвратява пресушаване, безжизненост и загуба на блясък. Сусамовият протеин стимулира растежа на косата, като подобрява кръвообращението в скалпа. По-доброто кръвоснабдяване осигурява по-добро доставяне на хранителни вещества и кислород до фоликулите на косъма, което е важно за здравия растеж на косата.
 

Серамидите запълват пукнатините в кутикулата на косъма.

Серамидите проникват в структурата на косъма, за да подсилят увредените участъци и да запълнат пукнатините в кутикулата (външния слой на косъма). Подпомагат възстановяването на увредената и суха коса, като укрепват косъма и му придават по-голяма устойчивост на увреждания. Подпомагат поддържането на оптимални нива на хидратация. Предотвратяват накъсването и цъфтежа на дължините.Начин на употреба: Измийте косата с шампоан 2 пъти. Подсушете с кърпа. Не използвайте балсам. Нанесете маската по дължините и оставете да подейства за 3-5 минути. Не изплаквайте. Оформете по желание.

ДОЗИРОВКА
Къса коса: 2 помпи
Средно дълга коса: 3 помпи
Дълга коса: 4-5 помпи

Съвет: Използвайте няколко поредни измивания, докато усетите косата си напълно възстановена, а след това 1-2 седмично.

 

CPR Instant Intensive Care е революционна серия за незабавно интензивно възстановяване на косата – БЕЗ ЧАКАНЕ!

Усъвършенстваната интензивна серия CPR Instant Intensive Care е формулирана за незабавно възстановяване, подсилване и защита на косата.

РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ЧАКАНЕ: Косата веднага получава абсолютните ползи от CPR Instant Intensive Care: напълно заздравяване, мекота, гладкост и огледален блясък. В същото време всеки косъм е тотално защитен от бъдещи увреждания, причинени от: боядисване, изрусяване, термообработка, грубо разресване и агресори на околната среда.

Категоричен WOW ефект, който води до пристрастяване.

Каква е историята зад името на CPR Instant Intensive Care?

CPR (Cardiopulmonary Resuscitation) е спешна, животоспасяваща техника на сърдечен масаж, която се прилага при загуба на съзнание. Името на серията е CPR Instant Intensive Care, поради нейната близка до чудодейна способност да съживява безжизнената коса и да възстановява напълно съществуващите увреждания на косъма без чакане.

Но как продуктите CPR Instant Intensive Care дават незабавни резултати?

Формулата на CPR Instant Intensive Care е базирана на план за синтез на ефективен материал. Резултатът? Синергията между съставките в CPR Instant Intensive Care е толкова голяма, че комбинираният ефект осигурява продукти, които се грижат за косата и незабавно поправят всички увреждания. CPR Instant Intensive Care е шокова терапия за косата и скалпа, защото здравата коса започва от скалпа. Шоковата терапия засилва кръвообращението, като насърчава бързото възстановяване и незабавно започва пълна трансформация на косата.

За кой тип коса са подходящи продуктите CPR Instant Intensive Care?

Разработващият екип на L'Alga специално създаде CPR Instant Intensive Care за употреба от всеки тип коса, която има нужда от спешно възстановяване: плътна, средна, фина, къдрава, боядисана, изрусена, трайно изправена или накъдрена. Така че без значение в кой тип попада вашата коса, можете напълно да я трансформирате за нула време и да се радвате на най-копринената, мека и здрава коса в живота си.

Продуктите CPR Instant Intensive Care са:

Х Без синтетични оцветители и петрохимикали
Х Без фиталати, парабени, сол, ГМО и SLS/SLES
Х Без съставки от животински произход
✓ Нетоксични
✓ Подходящи за чувствителен скалп
✓ Безопасни за боядисани, трайно изправени или накъдрени коси
✓ Формулирани с парфюм, който съдържа естествени съставки, така че може да има промени в цвета на съдържанието с течение на времето. Това не оказва влияние върху ефективността на продуктите.
✓ С рециклируеми опаковки

Коментари (3)

Ако сте доволни, оставете коментар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако това е вашият продукт и сте влюбени в действието му, оставете коментар, като попълните полетата.

Ако сте разочаровани от действието и избора на продукт, моля, напишете ни мейл на feedback@zlatnaribka.com.

*Негативният опит с даден продукт не отразява качествата му.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Често купувани заедно
ВСИЧКИ МАРКИ
L'Alga
Kerastase
Oright
Macadamia Beauty
CHI
LAKME
Loreal Professionnel
OLIOSETA
PHILIP KINGSLEY
Andreia Professional
MKS Eco
Moroccanoil
Emera Blue
Bosley
Mediceuticals
Ellwo
BioSilk
Neuma
Ikoo
ECRU New York
Sendo
Napura
Compagnia Del Colore
Dr. Pawpaw
Dessata
ApHogee
Lanza
Label.m
Platinum
Permesse
Alfaparf
JOC
Redken
Alterna
I.N.O.
NOAH
Olaplex
Matrix
Linecure
Contempora
Rene Furterer
laCabine
Cocosolis
SuperPlex
Rozober
Little Green
Wella Professionals
Brave New Hair
Orofluido
Mi Amante
JOICO
ColorpHlex
MilkShake
PHYTO
Emma Hardie
Phyris
FLOREVE Paris
BEYOND GLOW
West Barn Co.
AKYTANIA
Lucetherapy
Eprouvage
Grown Alchemist
OPI
Suga Buba
Calinachi
SHIMANI
Uniq One
Beard Monkey
Biolage
Bumble and bumble
La'dor
Londa Professional
Ceriotti
Dyson
Demeliss
PureSilk
Barbasol
Rohnson
MAKEDA Botanics
Fromm
Touch Treat
Marlique Mix
Стей уел
Холика Холика
Момопюри
Бюти оф Чосон
Апю
Медихийл
Митомо
Ясуми
Ту куул фор скул
Синерджи
Меди пийл
Ирен шизен
Виж всички марки