NEUMA

Neu Volume Shampoo

Шампоан за обем и плътност 250 мл

 • Шампоан за обем и плътност 250 мл
NEUMA

Neu Volume Shampoo

Шампоан за обем и плътност 250 мл

 • В наличност
 • Коментари (1)
 • 100% оригинален продукт
 • Експресна доставка
 • От официалния вносител за България
 • Получавате 58 БОНУС ТОЧКИ
58.00 лв

Плътност. Обем. Здравина.

Шампоан NEU VOLUME с ултра лека формула, която нежно почиства косата и скалпа от натрупаните замърсявания. Хидратира в дълбочина, придава обем от корена и уплътнява, благодарение на активните съставки от кокосово масло и масло от авокадо във формулата. Протеинът от грах поддържа косъма еластичен и го прави по-малко податлив на увреждане. Укрепва структурата на косъма, като предотвратява накъсването и цъфтящите краища. Шампоанът ревитализира всеки отделен косъм, улеснява разплитането на косата, придава жизненост и блясък. Елиминира фриз ефекта и изглажда стърчащите краища. Резултатът е витална, обемна и лъскава коса. 

 

Факти:

 • Формула с водоразтворимо повърхностноактивно вещество, получено от кокос, което не съдържа сулфати. Помага за почистването на косата и скалпа и действа като пенообразуващ и почистващ агент. Считано за едно от най-меките и нежни към скалпа безопасни повърхностноактивни вещества, създава богата пяна, която помага за равномерното разпределение на шампоана в косата и ефективно почиства от натрупаните замърсявания.
 • Хидратира и укрепва косъма
 • Предотвратява накъсването и цъфтящите краища
 • Осигурява обем и плътност
 • Елиминира фриз ефекта и изглажда стърчащите краища
 • С ултра лека формула


Активни съставки:

Наименование: 
Cocos Nucifera Oil (кокосово масло)

Страна на произход: САЩ

Известно с:
Кокосовото масло има силно хидратиращи, подхранващи и омекотяващи свойства. 

Защо действа: 
С високо съдържание на лауринова киселина и мощен антиоксидант, който предпазва от увреждане от свободните радикали. В сравнение с други масла, кокосовото има ниско молекулно тегло, което му позволява да проникне на по-дълбоко ниво.

Ползи за косата и скалпа: 
Кокосовото масло хидратира и подхранва, като улеснява разплитането, което предотвратява накъсването и цъфтящите краища. Подобрява еластичността на косъма, изглажда и прави косата мека и блестяща. Предпазва косата от вредните UV лъчи. 

Интересни факти: 
Благодарение на лауриновата киселина и силното си антимикробно действие, кокосовото масло предпазва от развитието на бактериални, гъбични или вирусни инфекции. 

Наименование: 
Persea Gratissima (масло от авокадо)

Страна на произход:
Испания

Известно с: 
Маслото от авокадо има силно подхранващо и възстановяващо действие.

Защо действа: 
Богато на олеинова киселина, есенциални мастни киселини и витамини А, F и Е. 

Ползи за косата и скалпа: 
Благодарение на мастните киселини, маслото прониква изключително бързо и дълбоко в косъма, което позволява на хранителните вещества да го хидратират и подхранят отвътре. Има бързо абсорбиращо действие. Не утежнява и не оставя мазни следи. Предпазва косата от вредните UV лъчи. Предотвратява накъсването и цъфтящите краища и изглажда хвърчащите косъмчета. 

Интересни факти: Маслото от авокадо се добива чрез пресоване на месестата част на плода на авокадовото дърво. Маслото от авокадо е едно от двете нерафинирани масла в света (другото е бадемовото), които могат да се използват като естествено хидратиращо средство за коса, лице и кожа.

Масло от авокадо – богато на витамини А, F и Е има силно подхранващо и възстановяващо действие. Изглажда кутикулата на косъма. Регенерира и укрепва структурата на косъма, като го предпазва от накъсване. Заздравява косъма, придава сияен блясък и жизненост на косата. Абсорбира се бързо, не утежнява и не оставя мазни следи. 

Наименование: 
Hydrolyzed Pea Protein (хидролизиран протеин от грах)

Известно с:
Протеинът от грах задържа хидратацията в косъма. 

Защо действа:
Хидролизираният протеин от грах има високо съдържание на аминокиселини, включително глутаминова киселина, аспарагинова киселина, аргинин и лизин, които поддържат косъма еластичен и го правят по-малко податлив на увреждане.

Ползи за косата и скалпа: 
Хидратира в дълбочина и задържа влагата в косъма, като предпазва от накъсване. Укрепва фоликула на косъма и придава блясък и здравина на косата.


Аромат: Изцяло натурален аромат от чистите етерични масла от ванилия, копър, пачули и иланг-иланг. 

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса и масажирайте до образуването на пяна. Изплакнете. Повторете, ако е необходимо.

Професионален съвет: Подходящ за всеки, който иска да постигне въздушен обем и повдигане от корена, без да пресушава косата и скалпа. 

Отстранете защитното фолио преди употреба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Без синтетични аромати
Без тестове върху животни
Произведени в Америка
Без скрити съставки
NEUMA е част от организация "Дървета за бъдещето"
1 продадена бутилка = 1 засадено дърво
Без глутен
Веган
Производство с вятърна енергия
Произведени от рециклирани опаковки 
NEUMA е част от организация "1% за планетата" (1 % от печалбата дарява за околната среда)


NEUMA е американска високоефективна козметика, създадена, за да направи косата красива, без това да вреди на здравето или на околната среда. Доказва, че отличното представяне, бързите резултати и грижата за здравето могат да вървят ръка за ръка. Mисията на NEUMA е да остави света по-добър, отколкото го е намерила - не защото е лесно, а защото е правилно. NEUMA е чистата красота на утрешния ден. Такава, която няма какво да крие и вярва в минималистичния подход, при който подчертава индивидуалността на всеки човек и свежда до минимум въздействието му върху планетата. NEUMA разкрива красотата в най-чистата ѝ форма за доброто на планетата, хората и косата.

Ценности

За отличния продукт, всеки детайл е от значение. NEUMA се стреми към прозрачност и е отдадена на каузата за устойчиво развитие. В името на хората и планетата, NEUMA се стреми към намаляване на въглеродния отпечатък чрез редуциране на отпадъците, внимателен подбор на съставки и опаковки, чисто производство и социална отговорност. Чистотата няма цена, а устойчивата грижа е винаги с мисъл за бъдещето. NEUMA дава нова перспектива към високоефективната грижа за коса. 

Планета

Хора

Ефективност

Отговорни към планетата. 
NEUMA използва 100% неоспоримо чисти формули. Иновативният подход на разработка, с веган съставки, поставя опазването на природата на първо място. Формулите напълно изключват синтетични аромати или токсични химични компоненти. NEUMA поддържа пълна прозрачност и поставя висок стандарт за чиста и пълна грижа за коса, от избора на съставки до екологичното производство и опаковки.

Отговорни към хората.
Като експерт в грижата за чиста красота, NEUMA черпи вдъхновение от общностите в цял свят. Сърцето и душата на NEUMA са хората. В тяхно име, компанията си партнира с организации, които се стремят да променят света към по-добро. Хората, които избират чистата красота всеки ден, разширяват границите на това, което могат да постигнат заедно за един по-добър свят.

Отговорни към ефективността на продуктите.
Формулите на NEUMA работят. Разработени по най-висок стандарт, с ефективни природни съставки, продуктите осигуряват устойчиви решения за множество проблеми с косата. NEUMA е напълно отдадена в търсенето на безвредни за планетата работещи формули, които да разкрият една красива и здрава коса.

Символика

Арката като символ присъства върху всеки продукт на NEUMA и въплъщава прехода от старото към новото, прозорец към бъдещето. Преминаването през арката е символичен акт на прераждане и навлизане в новия свят на възможностите. Бъдещето е на чистата красота.

Вдъхновение

По-малкото е повече. Всеки човек е уникален и NEUMA отдава дължимото на индивидуалните нужди на хората, като дава възможност с малко да бъде постигнат желания резултат. Отстранено е всичко излишно и остава единствено красотата в най-чистата ѝ форма. NEUMA вярва, че красотата и добрите дела са неразривно свързани. Грижата за коса, вдъхновена от природата и с мисъл за нейното опазване, е гаранция за по-добро утре и за двете.

Аромат

Уханията са ключът към нашите сетива – събуждат спомени, влияят на емоциите и са мост към заобикалящия свят. NEUMA идва от гръцката дума pneuma дъх, дихание. Това е същността на здравето и красотата и компанията приема сериозно тази връзка. NEUMA използва органични съставки във формулите на своите продукти, старателно селектирани от цял свят, а пленяващите аромати са получени, благодарение на благоуханни етерични масла. NEUMA произвежда самостоятелно своите продукти, което осигурява несравним контрол на качеството във всеки един етап от тяхното разработване.

Каузи

Като част от организация Дървета за бъдещето, NEUMA засажда по едно дърво за всеки продаден продукт, като досега дърветата са общо 46.187.
NEUMA е част от организация 1% за планетата - глобална мрежа от фирми, частни лица и организации с нестопанска цел, които се занимават с най-неотложните екологични проблеми на планетата. NEUMA дарява поне 1 % от печалбата си за опазване на околната среда. Всеки ден NEUMA прави нашата планета по-зелена.Чиста красота в козметичната индустрия означава, че продуктът е безопасен, нетоксичен и с пълна прозрачност по отношение съдържанието, изписано върху етикета. Продуктът е без съставки, за които е доказано или се предполага, че вредят на човешкото здраве. NEUMA се гордее със своята прозрачност и избира да НЕ използва повече от 15 вида съставки, известни като: сенсибилизатори на кожата, хормонални разрушители, невротоксини, канцерогени или такива, които вредят на околната среда.

НЕ съдържа: 
Синтетични аромати
Пропиленгликол и бутилен гликол
Урея и DMDM хидантоин
Формалдехид
1,4-Диоксан
Оловен ацетат
Поликватерниум 16
Сулфати (SLS, SLES, ALS, ALES)
Кватерниум 6, 7, 15, 31, & 60 
Фталати
Канцероген 
Метилизотиазолинон
Оцветител FD&C
Диетиламин
Диетаноламин (DEA) и моноетаноламин (MEA)
Глутен
Парабени (Methyl, Propyl, Butyl and Ethyl Paraben)
Триетаноламин (TEA) лаурил сулфат и триетаноламин (TEA) Laureth Sulfate
Соя

NEUMA съдържа 100% неоспоримо чисти формули. Без скрити вредни съставки.
Каквото има на етикета, това има и в бутилката! 

Прочетете цялата информация

Коментари (1)

Ако сте доволни, оставете коментар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако това е вашият продукт и сте влюбени в действието му, оставете коментар, като попълните полетата.

Ако сте разочаровани от действието и избора на продукт, моля, напишете ни мейл на feedback@zlatnaribka.com.

*Негативният опит с даден продукт не отразява качествата му.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Често купувани заедно
ВСИЧКИ МАРКИ
L'Alga
LAKME
OLIOSETA
Kerastase
CHI
Macadamia Professional
O`right
NEUMA
Philip Kingsley
Mediceuticals
laCabine
Colorproof
MKS Eco
NOAH
Muran
Sendo
Bosley
ECRU New York
Dr. Pawpaw
Compagnia Del Colore
IKOO
L'Oréal Professionnel
Contempora
Crescina
Dessata
Permesse
Dyson
Touch Treat
MilkShake
I.N.O.
Platinum
Floreve Paris
ColorpHlex
Wella Professionals
Little Green
MAKEDA Botanics
Moroccanoil
BioSilk
Andreia Professional
Ellwo
Napura
Matrix
Olaplex
Brave New Hair
Rene Furterer
Redken
Bumble and bumble
EMERA Blue
ApHogee
Lanza
Label.m
Alfaparf
JOC
Alterna
Linecure
Cocosolis
SuperPlex
Rozober
Fillerina
Orofluido
Mi Amante
Joico
Phyto
Emma Hardie
Phyris
Beyond Glow
West Barn Co.
Lucetherapy
Eprouvage
Grown Alchemist
OPI
System Professional
Suga Buba
Shimani
Foreo
Uniq One
Beard Monkey
Biolage
La'dor
Londa Professional
Ceriotti
Demeliss
Barbasol
Rohnson
Fromm
Marlique Mix
Стей уел
Холика Холика
Момопюри
Бюти оф Чосон
Апю
Медихийл
Митомо
Ясуми
Ту куул фор скул
Синерджи
Меди пийл
Ирен шизен
Calinachi
Косрекс
Виж всички марки