Феноменалната  сега с -30% отстъпка

- 20% отстъпка на L'Alga! Технология от океана за напълно преобразена коса.

17-05-2023

 

 

L'Alga има силата да разкраси и заздрави всеки един тип коса! Възстановява дори и най-дълбоките увреждания на косъма. Резултатите са видими, а изживяването неустоимо.

Купете сега с - 20% отстъпка!

 

 

Феноменалната L'Alga направи истински фурор още от първата ви среща с нея. 

 

L’Alga е за тези, които имат високи изисквания към козметиката за коса. Резултатите са забележителни - хидратирана коса с триизмерен блясък, преобразяване на повяхналите дължини, съживяване и спиране на накъсването.

 

 

Изпълнени с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, продуктите доставят дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. 
 


ФЕНОМЕНАЛНАТА L'Alga

 
✓ Забавя процесите на стареене на косата
✓ Защитава от преждевременно побеляване на косъма
 Стимулира кръвообращението и уплътнява косъма
 Изглажда космените влакна и защитава кутикулата
 Повишава устойчивостта и еластичността на косата
✓ Резултатът е копринена мекота, огледален блясък и видимо заздравена коса
 

 

Козметика за коса от бъдещето за резултати още сега.

За екстремно възстановена и витална коса с иконичен аромат.

 


Това е L’Alga!

 

 

НЕСРАВНИМАТА L'Alga

Сега е по-близо до вас с -20% отстъпка на всички продукти!

 

 

BOLSTER
 Ампулата, която възстановява всяка коса, колкото и да е изтощена

✔ Напълно възстановява косата след боядисване и изрусяване
✔ Подхранва, заздравява и изглажда косъма
✔ Възстановява скъсаните нишки на косъма
✔ Придава плътност, мекота и ослепителен блясък
✔ Забавя процесите на стареене и изтъняване на косъма
✔ Забавя появата на сиви и бели коси
✔ Осигурява пълна защита на косата по време на термообработка
✔ Запазва цвета на боядисаната коса
 

 

SEAMORE 
Възстановяване на всеки тип коса

Серия SEAMORE осигурява феноменално ревитализиране и цялостно възстановяване на увредената коса. Придава виталност, отлично изглаждане, триизмерен блясък и несравнимо на допир усещане. 

 

 

SEALIGHT 
Възстановяване на фина коса

Серия SEALIGHT прави фината коса силна и жизнена. Възстановява увредените участъци на косъма, придава плътност, обем и изглажда стърчащите краища. Косата се усеща лека и подвижна.

 

 

SEACURL
Хидратация и оформяне на къдрава коса

Серия SEACURL хидратира къдравата коса в дълбочина и видимо я ревитализира. Продуктите оформят разкошни къдрици, които издържат с дни. В резултат косата е лъскава, мека и с естествено движение.

 

 

SEALVER
Възстановяване и тониране на руса коса

Серия SEALVER дълбоко възстановява и ефективно неутрализира топлите оттенъци от русите и бели коси. Продуктите осигуряват оптимални нива на хидратация в косъма, като го предпазват от пресушаване. В резултат косата е озарена, жизнена и със студени руси тонове.

 

 

SEASCALP
За здрав скалп и растеж на косата

Серия SEASCALP осигурява ефективни решения против косопад, бавен растеж на косата, пърхот и чувствителен скалп. Продуктите поддържат оптималното здравословно състояние на косата и кожата на главата.

 

 

SEANORD5
Абсолютното олио за коса

Ревитализиращо олио с алгае за блясък и мекота SEANORD5 е финалната стъпка, която разкрива абсолютната красота на косата. Тотално преобразява и възстановява косата, придава мекота и триизмерен блясък, който отразява светлината.

Ефективно защитава косата по време на термообработка, запечатва краищата и предпазва от бъдещо накъсване и цъфтеж. Хидратира в дълбочина, възстановява увредените зони на косъма и стимулира естествения растеж на косата.

 

 

SEASCENT
Много повече от парфюм за коса

Не просто парфюм, а финиш спрей с възстановяващи свойства, който придава мекота, блясък и дълбока хидратация на косата.

Парфюм SEASCENT е с емблематичното L’Alga ухание, което пленява от първия миг. Иконичен аромат, който се отличава и пристрастява. Съдържа дълбоко хидратиращи и ревитализиращи съставки, които възстановяват увредената коса, придават блясък и мекота. Неутрализира неприятните миризми от косата, като осигурява свежо ухание.

 

 

ТАЙНАТА НА L'Alga…



ТЕХНОЛОГИЯ ОТ ОКЕАНА.
Коктейлът на живота - AlgaNord 5™

 

Комплекс AlgaNord 5™ използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва за постигане на своята крайна цел - съвършено здрава и красива коса. 

 

 


Алгаето се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, които му помагат да оцелее и процъфти. Когато тези адаптогени се използват правилно, те могат да помогнат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост, дори при екстремни условия. 

Необикновените съставки изискват изключителни методи за събиране. Различните видове алгае, използвани за специалния комплекс AlgaNord 5тм, се събират на ръка чрез традиционни методи, които са по-устойчиви и еко-съобразни.

 


 

Потопете се в регенериращата сила на океана с L'Alga!


 

КУПИ СЕГА L'Alga С -20% ОТСТЪПКА

 

*важи до 15 юни /включително/ при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка