- 33 % отстъпка на L'Alga! Технология от океана за напълно преобразена коса.

14-11-2022

 
L'Alga има силата да разкраси и заздрави всеки един тип коса! Възстановява дори и най-увредената коса. Резултатите са видими, а изживяването неустоимо. Това е L’Alga!

Купете сега с - 33 % отстъпка!
 
Изберете L’Alga, когато имате високи изисквания към козметиката за коса. Резултатите са забележителни - хидратирана коса с видим блясък, преобразяване на повяхналата коса, съживяване и спиране на накъсването.
 
Изпълнени с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, продуктите доставят дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. 
 
L'Alga е абсолютно несравнима с нито една грижа за коса, защото:
✓ Забавя процесите на стареене на косата
✓ Защитава от преждевременно побеляване на косъма
 Стимулира кръвообращението и уплътнява косъма
 Изглажда космените влакна и защитава кутикулата
 Повишава устойчивостта и еластичността на косата
✓ Резултатът е копринена мекота, огледален блясък и видимо заздравена коса

 
 
Комплексът AlgaNord 5TM използва активни екстракти от алгае. Алгаето се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, които ще му помогнат да оцелее и процъфти. Ако тези адаптогени се използват правилно, могат да помогнат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост дори при екстремни условия. 
Необикновените съставки изискват изключителни методи за събиране. Различните видове алгае, използвани за специалния комплекс AlgaNord 5тм, се събират на ръка чрез традиционни методи, които са по-устойчиви и еко-съобразни.
ТЕХНОЛОГИЯ ОТ ОКЕАНА.
Коктейлът на живота - AlgaNord 5™
Комплексът AlgaNord 5™ използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва за постигане на своята крайна цел - съвършено здрава и красива коса. 

Алгаето се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, които му помагат да оцелее и процъфти. Когато тези адаптогени се използват правилно, те могат да помогнат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост, дори при екстремни условия. 
 
 
Купете L'Alga с - 33 % отстъпка

*важи от 14.11 до 28.11 при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка
 
Желаем ви приятно пазаруване!