100% покритие на бялата коса с боя Макадамия

20-08-2017

На въпроса с какво е по-различна боята за коса Macadamia, можем да отговорим кратко и категорично - с всичко!

Ако боядисваш косата си поради някаква причина – имаш бели коси, обичаш да променяш визията си или просто ти харесва вида на блестящата след боята коса, трябва да знаеш, че това, което се намира в тубичката е изключително важно за здравето на косата, интензитета на цвета и неговата трайност.

Днес ще ти разкажем за Macadamia Natural Oil – една професионална боя за коса, която лесно можеш да използваш в домашни условия и да получиш резултат, като след фризьор. 
Ако все още не си се докоснала до нея, отдели ни няколко минутки, за да ти разкажем какво си пропускала досега.

Боята за коса Macadamia се превърна в любима на много жени и ние отлично знаем причината за това. Тайната ѝ се крие в маслата от макадамия и арган, с които е обогатена. 
Тази богата комбинация от натурални масла и чисти пигменти позволява на цветните молекули да проникнат дълбоко в кутикулата на косъма и да се „запечатат” във вътрешността му. Това осигурява перфектно покритие, като същевременно подсилва блясъка на косата. Освен, че помагат на боята да проникне дълбоко в косъма, на което тя дължи високата си трайност и наситен цвят, маслата от макадамия и арган се грижат за косата през цялото време на боядисване. Те се борят с вредните ефекти от химичния процес, като осигуряват несравнима хидратация и я предпазват от изсушаване.

Безспорно предимство на боята за коса Macadamia е лекотата, с която се използва. 
Лесна за смесване и нанасяне и с впечатляващо нежен аромат, с нея боядисването е бързо и много по-приятно от която и да е друга боя за коса. 
И понеже количеството също не е за подценяване, Macadamia ти дава двойно повече в сравнение с повечето бои за коса – цели 100 мл са събрани в красивата ѝ кафяво-зелена тубичка.

Каталогът на боята Macadamia предлага богат избор от близо 100 различни цвята, вариращи от естествени натурални тонове, през ярки медни и червени, до блестящи руси цветове. 
А резултатите говорят  сами за себе си. Още след първото боядисване ще усетиш магията, в която се влюбват всички - плътно покритие, богат и дълготраен цвят, брилянтен блясък и най-важното – здрава, сияйна и копринена на допир коса.

Това е боята за коса Macadamia – пресечната точка между резултатите, които винаги си искала да постигнеш и качеството, което сме сигурни, че напълно заслужаваш.
 
Избери цвят

Боята за коса Macadamia Natural Oil ще откриеш и в магазини Златна рибка на адрес: 

СОФИЯ бул. Витоша 58, тел. 0878 873 622
СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884 163 432
ПЛОВДИВ MALL PLOVDIV ул. Перущица 8, тел. 0876 660 570
ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 0878 873 519
ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879 551 224
БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878 423 969