Феноменалната  сега с -30% отстъпка

Ампулите, които ЛЕКУВАТ косата!

29-08-2023

 
 

СПЕШНА ПОМОЩ ЗА КОСА

Ако редовно боядисвате косата си или през последните месеци не сте я защитавали от слънцето, солената вода и хлора в басейните, вероятно тя е загубила своите блясък и жизнен вид и сега има нужда от спешно възстановяване.

 

ИМА КАК

да направите косата си отново лъскава, здрава и красива, само с 2 ампули CPR Instant Intensive Care SEAREVITALIZE и BOLSTER.

Редувайте ампула CPR Instant Intensive Care SEAREVITALIZE с ампула BOLSTER, за да възстановите косата до нейното НАЙ-ЗДРАВО състояние досега!

 

Изберете ампула CPR Instant Intensive Care SEAREVITALIZE според типа коса, който имате - фина или средно плътна.

 

CPR Instant Intensive Care SEAREVITALIZE са ампули под формата на спрей, които незабавно стартират и ускоряват оздравителния процес на косата. Само няколко впръсквания са напълно достатъчни, за да усетите косата си интензивно възстановена на молекулярно ниво.

 

Усъвършенстваната формула от последно поколение с пептид 18 и революционния комплекс AlgaNord 5 ™, в комбинация с хиалуронова киселина, сусамов протеин и специални подхранващи агенти, осигурява незабавно интензивно възстановяване на косата до най-дълбоките слоеве на косъма. 

 

Редувайте ампула CPR Instant Intensive Care SEAREVITALIZE с ампула BOLSTER.

 

Комплексът AlgaNord 5 ™, биотинът и магнезият правят ампули BOLSTER революция в грижата за косата. Осигуряват максимално високи нива на хидратация и интензивно възстановяват. Активните съставки обвиват косата с термичен щит, който не позволява увреждане при топлинна обработка. Биотинът, популярен още като витамин B7, e водоразтворим В-комплекс витамин, който допринася за заздравяването на косата, предотвратява цъфтежа и изтъняването на дължините.

 

 

5-звезден ритуал за експресно възстановяване на косата