Без вредни съставки! - 50 % отстъпка на втори закупен продукт MKS Eco.

13-01-2023

 


Натурално възстановяване на косата с масла!

Сега получавате -50% отстъпка от цената на втори закупен продукт.
*отстъпката важи за продукта с по-ниска стойност
 
Продуктите на MKS Eco са създадени с висококачествени натурални съставки, извлечени по екосъобразен начин. Изключително чисти, те не съдържат сулфати, парабени, пропилен гликол, изкуствени оцветители и други вредни компоненти. 

Устойчива красота. Екосъзнателност.
 
Водени от концепцията за устойчивост MKS Eco създават висококачествена органична козметика, използват рециклируеми опаковки и не вредят на животните и околната среда в нито един етап от производствения процес. 
Днес, хората все повече започват да търсят ползи за здравето си в природата и нейните ресурси.
 
 MKS Eco е натурална козметика, която използва едни от най-ефективните масла в природата - арганово и конопено. Те осигуряват на косата здравина, защита, копринена мекота, перфектна гладкост и огледален блясък. И двете масла са с високо съдържание на антиоксиданти и ценни хранителни вещества, които осигуряват оптимални нива на хидратация, успокояват раздразнения скалп и стимулират растежа на косата. Съвършена комбинация, която осигурява впечатляващи резултати още след първата употреба. 
 
Открийте незаменимите полезни свойства на маслата от арган и коноп върху косата
 
Арганово масло - често наричано "течно злато", аргановото масло е извлечено от ядките на дървото арган, виреещо в Мароко. То е изключително богато на мастни киселини и витамин Е, които подхранват косъма в дълбочина и предотвратяват накъсването и цъфтежа на косата. Придава огледален блясък, има дълбоко подхранващи свойства и улеснява оформянето на прическата.
Конопено масло - наречено е "най - балансираното масло в природата", тъй като съдържа идеално съотношение 3:1 на Омега-6 и Омега-3 есенциални мастни киселини. Придава плътност и блясък, стимулира растежа на косата и се грижи за здравето на скалпа.
 

Натурална грижа за истински здрава и блестяща коса!
 

Продуктите на MKS Eco НЕ съдържат:
Х Парабени
Х Сулфати 
Х Фталати 
Х Производни на петрола 
Х Изкуствени оцветители
Х Изсушаващи алкохоли
Х Пропилен гликол
 
 
Купете сега 2 продукта MKS Eco и вземете -50% отстъпка от цената на втория

 
 
Отстъпката важи за продукта с по-ниска стойност.

* важи до 10 февруари при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка