Ексклузивно в Златна рибка! Подарък крем Mi Amante

25-03-2022


#feelpretty

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА КЛИЕНТИТЕ НА ЗЛАТНА РИБКА

Открийте пълна възстановяваща терапия с подарък бестселърът на марката - крем Mi Amante.
 
Комплект Mi Amante Professional Hair Therapy покрива всички стъпки за възстановяване, заздравяване и обгрижване на косата.

КАКВО ВКЛЮЧВА КОМПЛЕКТЪТ?
 
Кератинов шампоан 300 мл

Кератинов шампоан със силно хидратиращо действие. С високо съдържание на аминокиселини от кератин, които са с ниска молекулна маса и проникват дълбоко в структурата на косъма. Възстановява увредената боядисана или термично третирана коса. 

 
Възстановяващи ампули 6 х 10 мл

Ампули, които повишават здравината на косъма до пълното му възстановяване. Проникват дълбоко в структурата на косъма и действат вътре в него. Стимулират създаването на водородни и йонни връзки, възстановяват здравината на косата и възвръщат нейната жизненост. 

 
Възстановяваща маска за коса 250 мл

Дълбоко хидратираща и подхранваща маска за всеки тип коса - от естествена до силно третирана и увредена от външни влияния. Маската запечатва, уплътнява и подхранва косата, без да я омазнява. Придава ѝ огледален блясък и копринена мекота.
 
 
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК КРЕМ MI AMANTE 175 мл НА СТОЙНОСТ 28 лв.
 

Мултифункционален крем, на основата на пантенол и ленено семе, който осигурява интензивна грижа, без изплакване. Хидратира и подхранва косъма, затваря кутикулата и придава блясък и копринена мекота. Прави косата по-здрава, лъскава и лесна за разресване и оформяне. С перфектен анти-фриз ефект и UV защита. Оформя защитен филм около косъма, като допълнително го заздравява и предпазва от накъсване.

 
 
Купете комплект Mi Amante с подарък крем

Желаем ви приятно пазаруване!