Феноменалната  сега с -30% отстъпка

Ексклузивно! -20% на всички Еластисайзъри на PHILIP KINGSLEY.

04-05-2023

 

 
Ексклузивно ⭐⭐⭐⭐⭐
-20% на всички Еластисайзъри на PHILIP KINGSLEY

Първата в света възстановяваща терапия
преди измиване с шампоан
 
 
Еластисайзър
Най-емблематичният продукт на PHILIP KINGSLEY

Еластисайзър е първият в света реконструктор преди измиване с шампоан. Осигурява супер доза еластичност, хидратация и здравина, дори на много изтощена, суха и безжизнена коса. Многократно награждаван Еластисайзър на PHILIP KINGSLEY е незаменим за косата, като мигновено възвръща нейната мекота, жизненост и блясък.
 
 
 
ТОП РЕЗУЛТАТИ
още след първото нанасяне
 

 Придава еластичност
 Възвръща блясъка
 Хидратира косъма в дълбочина
 Премахва сухотата и омекотява
 Придава жизненост
 Укрепва косъма и изглажда
 Придава обем и плътност
 Осигурява UV защита, дори и след измиването с шампоан 


 
 
 
Еластисайзър терапии
 
Еластисайзър 
Мощен реконструктор преди измиване с шампоан. Осигурява супер доза еластичност, хидратация и здравина, дори на много изтощена, суха и безжизнена коса. Мигновено възвръща мекотата, жизнеността и блясъка на косата.
 
Еластисайзър екстрийм
По-силният вариант на Еластисайзър. Предназначен за много сухи, изтощени, порьозни и жадни коси. Включва всички овлажняващи съставки на Еластисайзър, но с по-висока концентрация на активните компоненти, което осигурява моментално възстановяване, хидратация и подхранване.
 

 

Еластисайзър
с манго и хибискус

Лимитиран Еластисайзър с релаксиращ и освежаващ аромат на манго Карабао и хибискус. Oсигурява супер доза еластичност, хидратация и здравина на косата, като едновременно с това ви отвежда към древните ритуали на ароматерапията.

 

 


ИСТОРИЯТА

Еластисайзър е създаден от най-прочутият трихолог в света преди повече от 40 години, специално за великата актриса Одри Хепбърн. С негова помощ тя е поддържала косата си здрава и красива, въпреки постоянното стилизиране. Продуктът е спечелил над 28 награди, а сред най-големите му почитатели от червения килим се нареждат Кейт Бланшет, Кейт Уинслет и Джорджия Джагър.
 
 
PHILIP KINGSLEY

PHILIP KINGSLEY е водещ бранд в грижата за скалпа и косата. Основана в Мейфеър, Лондон компанията е лидер в областта си, благодарение на иновативните си и високотехнологични разработки и печели множество награди по света. PHILIP KINGSLEY предлага експертни решения за косата и скалпа, използвайки дългогодишни проучвания, опит и наука.
 
Науката трихология като неразделна част от
PHILIP KINGSLEY


 Трихологията е научна дисциплина, която се занимава с нарушенията, които се появяват в анатомията и физиологията на косата и скалпа. Тя стои в основата на продуктите PHILIP KINGSLEY. Всяка формула е вдъхновена от реалните проблеми на косата и скалпа, с които трихолозите се сблъскват всеки ден в клиниките на PHILIP KINGSLEY.
 
Трихолозите са “докторите за коса”. Tова са специалисти фокусирани върху диагностиката, профилактиката и терапията на косата и скалпа. Занимават се с лечение на косопад и оредяване на косата, накъсването на косъма и неговото изтъняване, аномалии и болести по кожата на главата. Предлагат решения като стимулация на растежа и сгъстяване на косата.
 

 

Купете Еластисайзър с -20% отстъпка

* важи до 15 май /включително/ при поръчки онлайн и за магазини Златна рибка