Експертна грижа за коса! Купи сега с - 20% продукти на PHILIP KINGSLEY!

06-01-2023


Експертни формули за здрава коса и скалп!
 
Продуктите на PHILIP KINGSLEY са световно признати и обединяват повече от 60 години проучвания, опит и иновации, за да постигнат всичко, което обещават!
 PHILIP KINGSLEY е една от водещите марки в грижата за скалпа и косата. Продуктите за коса PHILIP KINGSLEY са спечелили множество награди по света и се считат за лидери в иновативните и високотехнологични разработки в областта на лечението и грижата за косата.

“Косата е най-важната част от анатомията, която влияе на нашата психика.” - Филип Кингсли
 
Мисията на PHILIP KINGSLEY e да осигури най-добрата грижа за косата и скалпа, използвайки дългогодишни проучвания, опит и наука. Възползвайте се и купете световноизвестни продукти, получили редица отличия, които ще променят косата и живота ви!
 Науката трихология като неразделна част от PHILIP KINGSLEY
 
Трихологията е научна дисциплина, която се занимава с проблеми на косата и скалпа. Тя стои в основата на продуктите PHILIP KINGSLEY. Всяка формула е вдъхновена от реалните проблеми на косата и скалпа, с които трихолозите се сблъскват всеки ден в клиниките на PHILIP KINGSLEY.
Трихолозите са “докторите за коса”. Tова са специалисти фокусирани върху диагностиката, профилактиката и терапията на косата и скалпа. Предлагат решения като стимулация на растежа и сгъстяване на косата, лечение на косопад и оредяване на косата, накъсването на косъма и неговото изтъняване, аномалии и болести по кожата на главата.
 
СЪЗДАТЕЛЯТ НА МАРКАТА

По време на своята 65-годишна кариера Филип Кингсли се превръща в международно известен трихолог и световен авторитет в областта на здравето на косата и скалпа. Визионер и новатор в създаването на козметика за коса, с над половин век опит в областта на трихологията, Филип Кингсли създава продукти за хиляди клиенти, включително световноизвестни актьори, модели, кралски особи, професионални спортисти, журналисти и телевизионни личности. Филип Кингсли за пръв път използва популярната фраза "bad hair days" и представя ефективни решения за най-често срещаните проблеми на косата и скалпа:
 - Косопад
 - Пърхот
 - Мазен скалп
 - Сух скалп
 - Сърбящ скалп
 - Чувствителен скалп
 - Изтъняване на косата
 - Изтощени краища
 - Липса на обем

Създаден специално за неповторимата Одри Хепбърн Еластисайзър PHILIP KINGSLEY Elasticizer е първата в света маска за коса преди шампоана! 

Elasticizer интензивно доставя влага в кутикула на косъма. Косата мигновено възвръща своята мекота, еластичност и блясък, без да е утежнена. 

 
 
Купете сега продуктите на PHILIP KINGSLEY с - 20 % отстъпка
*важи до 31 януари при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка