Феноменална грижа за кожата от EMMA HARDIE -20 %! Най-популярната холистична марка в Англия

15-08-2022


Здрава и красива кожа по естествен начин с Emma Hardie!
 
Козметиката Emma Hardie е разработена във Великобритания и представя холистичен подход в грижата за кожата. Продуктите хидратират, подмладяват, стягат и озаряват кожата, без помощта на агресивни съставки или инвазивни процедури.
Основателката на едноименния бранд - Ема Харди, е считана за пионер в подмладяващата грижа за кожата. Днес марката е символ на престиж и ефикасност във Великобритания, спечелила значими награди от цял свят. Продуктите предлагат цялостен и ежедневен подход в грижата към красивата и млада на вид кожа, следвайки проста философия - "изглеждайте по-млади по естествен начин."

МНОГОКРАТНО НАГРАЖДАВАНИ ПРОДУКТИ

ЗВЕЗДЕН СПИСЪК ОТ КЛИЕНТИ НА EMMA HARDIE
 
 
Продуктите на Emma Hardie са:
✓ Формулирани на основата на естествени мощни ботанически съставки
✓ Подходящи за всеки тип кожа, възраст и тен
✓ Създадени без жестокост върху животни
✓ Подходящи за вегани
✓ Безопасни за употреба по време на бременност
Иновативни и изключително ефективни формули, които постигат гарантирани резултати върху всеки тип кожа. Доказано са се превърнали в необходим елемент от ежедневната рутина, защото работят в синхрон с естествените функции на кожата, за да постигнат оптимална хидратация, максимално стягане и естествен сияен вид на лицето. И всичко това, без вредни съставки и без инвазивна намеса. 

 ЗВЕЗДЕН ПРОДУКТ 
Емблематичен продукт на Emma Hardie, който стои в сърцето на марката - почистващ балсам за лице с моринга Moringa Cleansing Balm.

Ефективната му формула разтваря замърсяванията и грима, като същевременно подхранва кожата в дълбочина. Възстановява баланса и възвръща сиянието на лицето, като прави тена равномерен. Перфектен е за тези, чиято кожа е предразположена към сухота и несъвършенства – хидратира и отпушва порите. 

ОТКРИЙТЕ EMMA HARDIE

Колекцията на Emma Hardie е чиста грижа за кожата, базирана на растителна основа от натурални съставки, етерични масла и билки. Всички формули са без съдържание на парабени, сулфати, силикони, фталати и не предизвикват раздразнение, дори на най-взискателната кожа. 
Продуктите на Emma Hardie са формулирани БЕЗ:
X Парабени
X SLS
X Диметикон
X Синтетични оцветители
X Синтетични аромати
X Вазелин
X Минерално олио

Открийте 5 серии, които преобразяват кожата:
The Amazing Face Ежедневна грижа за всеки тип кожа
Lotus Flower Против акне и несъвършенства
The Midas Touch Анти-ейдж продукти против бръчки и фини линии
Brilliance За сияйна и гладка кожа
The Amazing Body Луксозни продукти за тяло