L’Alga революция! Посрещни новите серии с технология от океана

16-07-2021


OCEAN TECHNOLOGY

ФЕНОМЕНАЛНАТА L'Alga ПРЕМАХВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ И ВИ ПРЕДОСТАВЯ БЕЗКРАЙНОСТТА...
 
Нови серии, които отговарят на нуждите на различните типове коса и постигат съвършенството, благодарение на мощна сила от океана.
Феноменалната L'Alga, която направи истински фурор още от първата ви среща с нея, сега ви представя пълна гама от несравними по действие продукти. 

Често боядисване, ежедневна употреба на сешоари и преси, сухота, излагане на слънце, замърсявания или хормонални промени – всички тези фактори за косата могат да бъдат заличени с революционните продукти на L’Alga.

ТАЙНАТА НА ОКЕАНА - КОМПЛЕКС AlgaNord 5
 

L’Alga използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, патентовани под името AlgaNord 5™ Complex, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва за нейната крайна цел - защита и подмладяване на косата и скалпа.

SEALIGHT За възстановяване на фина коса
Серия SEALIGHT прави фината коса силна и жизнена. Възстановява увредените участъци на косъма, придава плътност, обем и изглажда стърчащите краища. Косата се усеща лека и подвижна.
 

SEACURL За хидратация и оформяне на къдрава коса
Серия SEACURL хидратира къдравата коса в дълбочина и видимо я ревитализира. Продуктите оформят разкошни къдрици, които издържат с дни. В резултат косата е лъскава, мека и с естествено движение.
 
SEALVER За възстановяване и тониране на руса коса
Серия SEALVER дълбоко възстановява и ефективно неутрализира нежеланите топли оттенъци от русите и бели коси. Продуктите осигуряват оптимални нива на хидратация в косъма, за да го предпазят от пресушаване. В резултат косата е озарена, жизнена и със студени руси тонове.
 

SEASCALP За здрав скалп и растеж
Серия SEASCALP предлага ефективни решения против косопад, бавен растеж на косата, пърхот и чувствителен скалп. Продуктите поддържат оптималното здравословно състояние на косата и кожата на главата.
 
SEANORD5 Олио за възстановяване и термозащита
Олио SEANORD5 е финалната стъпка, която разкрива абсолютната красота на косата. Подобрява мекотата и придава триизмерен блясък, който отразява светлината. Ефективно защитава косата по време на термообработка, съединява разделените краища и предпазва от бъдещи накъсване и цъфтеж.
 <