Магазин Златна рибка вече и в Grand Mall Варна!!!

17-04-2019

Още едно празнично откриване премина през нашия график! На 14 април отвори врати вторият магазин Златна рибка в град Варна! Магазинът се намира в Grand Mall Varna етаж 1 и ще работи в удобно за вас време от 10:00 до 22:00 часа всеки ден!

Много наши приятели,  клиенти и минувачи се насладиха на тържественото събитие и присъстваха на официалното прерязване на лентата. Ние, естествено, се постарахме този ден да бъде празник за всеки, като зарадвахме присъстващите с много подаръци, почерпка и шампанско! Празничната обстановка продължи през целия ден, като всеки посетител можеше с шампанско в ръка да получи персонален съвет от нашите професионални консултанти, които винаги са насреща, за да помогнат в избора на най-точен продукт.

За нас този ден е още едно ново начало в начинанието ни да даваме всичко от себе си, за да ви съветваме, изненадваме и забавляваме. Благодарим на всички, които бяха там и ни подкрепиха, а ние обещаваме да продължим да даваме най-доброто от себе си, за да се чувствате красиви!
 

Нашата програма не спира тук! Очакваме ви в четвъртък (18 април), за да открием заедно новият магазин Златна рибка в град София. Мястото е Mall of Sofia, а часът точно 10:00.

Откриванията продължават в следния ред:
гр. Стара Загора - 7 юни, 16:00 ч., Mall Galleria