Marrakesh e вече MKS Eco! Открийте продуктите тук

15-11-2021


НОВО ИМЕ  НОВА ВИЗИЯ

СЪЩАТА ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА
 
НАТУРАЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ С МАСЛА

Marrakesh е вече MKS Eco - натурална козметика, която използва едни от най-ефективните масла в света - арганово и конопено. Те осигуряват на косата здравина, защита, копринена мекота, перфектна гладкост и огледален блясък.

Богатата комбинация от масла от арган и коноп значително подобрява състоянието на косата и нейната текстура още след първата употреба.



ОТКРИЙТЕ ПРЕКРАСНАТА ГРИЖА ЗА КОСА, НА ОСНОВАТА НА ЕСТЕСТВЕНИ МАСЛА
 
Едно действие - 4 различни аромата! 

Продуктите MKS Eco имат видимо ревитализиращ ефект върху косата. Формулите са с емблематичната за марката комбинация от масла от арган и коноп, които възвръщат здравината, блясъка и мекотата на косата.

Предлагат се в 4 аромата:
✓ 
Original – чувствени подправки
✓ High Tide – кокос, лайм и вербена
✓ Isle of you – кехлибар, цитруси и тубероза
✓ Dreamsicle – мандарина и слива

 
 
ОТКРИЙТЕ
Серия Light Breeze е специално създадена за тънки и фини коси, които имат нужда от нежно подхранване, без утежняване на косата. Резултатът е здравина, блясък и мекота, благодарение на комбинацията от масла от арган и коноп. 

Притежава свеж аромат на бергамот, хвойна и бяло дърво.
ОТКРИЙТЕ
Серия Color Care запазва цвета на боядисаната коса непроменен до следващото боядисване. Осигурява дълбоко подхранване и хидратация, придава триизмерен блясък и нужната доза жизненост от корена до върха.

Притежава ободряващ свеж аромат на цитруси и цветя.
ОТКРИЙТЕ
Серия KahM е решението за трайно изглаждане на буйната и непокорна коса. Видимо заздравява косата, придавайки ѝ огледален блясък и копринена мекота, благодарение на формула на основата на масла от арган и коноп, комбинирани с растителен кератин протеин. 

Притежава завладяващ аромат на чувствени подправки.
ОТКРИЙТЕ
Луксозна грижа за силни и самоуверени мъже! Мъжката серия For Men на MKS Eco осигурява дълбоко подхранване и оптимална хидратация за косата, брадата и кожата. 

Притежава завладяващ луксозен аромат на сандалово дърво.
ОТКРИЙТЕ
 

Sustainable beauty. Устойчива красота. Екосъзнателност

 

Терминът “устойчивост” придобива все по-голяма популярност. В света на козметиката той означава - органични съставки, опаковки, които могат да се рециклират, без жестокост към животните, сертифицирани за добри бизнес практики. 

8 милиона тона пластмаса се изхвърлят в океаните всяка година, като 42% от цялата пластмаса се използва в опаковките. Страшните прогнози са, че до 2050 г. ще има повече пластмаса, отколкото риба в океаните. Пластмасата има ограничен жизнен цикъл и 95% от нея се използва само веднъж. Разграждането на пластмасовите бутилки може да отнеме около 450 години.