Мазни корени и сухи краища? Решенията

29-05-2017

"Косата ми се омазнява много бързо! Скалпът ми е мазен на втория ден след измиването." 
Това е едно от най-честите оплаквания, които получаваме от нашите клиенти. 

Виновникът за този проблем се намира точно под скалпа във фоликула на всеки косъм. Мастните жлези губят баланса и започват да произвеждат повече себум, отколкото е нужно, вследствие използване на неподходяща козметика, здравословни проблеми или други причини.

Ако и на теб ти се налага да миеш косата си ежедневно - не се плаши, има подходяща козметика, която е с неутрално ph и може да ползваш всеки ден. 

Представяме ти малка част от "тежката артилерия" в портфолиото на Златна рибка - шампоани, доказали своята висока ефективност и действие в борбата с проблема мазни корени и сухи, накъсани краища.

Philip Kingsley Moisture Balancing: Създаден от най-известния трихолог в света Филип Кингсли, шампоанът Moisture Balancing премахва замърсяванията от скалпа и снабдява дължините и краищата с нужната хидратация. Формула, обогатена с антиоксиданти за допълнителна защита и пшенични протеини, които помагат да се достави точния баланс на влага в косата.

LAKME Extreme Cleanse: Разработен в лабораториите на LAKME в Барселона, шампоанът Extreme Cleanse се превръща в незаменим продукт в ежедневната грижа. Почиства в дълбочина скалпа и косата, прави ги екстремно чисти и помага за редуцирането на излишния себум. Шампоанът спомага за почистването и балансирането на скалпа, без да нарушава естественото ph на кожата.

O’right Camellia Oil-Control: Решението от създателите на най-зеления шампоан в света е O`right Camellia Oil-Control. Балансиращ натурален шампоан, който нежно почиства косата, контролира производството на себум и снабдява дължините и краищата с нужната влага. Вълшебното действие на био маслото от камелия подобрява еластичността, укрепва космения фоликул и придава естествен блясък.

Kerastase Bain Divalent: Предложението от Kerastase за справяне с мазните корени е шампоанът Bain Divalent. Дълбоко почиства и балансира скалпа, като същевременно хидратира дължините. Обогатен със салицилова киселина и витамин В6, които допълнително подхранват изтощените краища на косата.

Към Zlatnaribka.com

Верига магазини Златна рибка:

СОФИЯ бул. Витоша 58, тел. 029500613
СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884163432
ПЛОВДИВ MALL PLOVDIV ул. Перущица 8, тел. 0876660570
ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 032621461
ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879551224
БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878423969