Месец на LAKME! 25% отстъпка на всички продукти

01-05-2020

Месец на LAKMÉ в Златна рибка! Всички продукти с 25% отстъпка, включително и бои за коса


Експертите в хидратацията! LAKMÉ се ражда в слънчева Барселона и се отличава с нежни, щадящи и неагресивни към косата продукти. Формулите са резултат от модерни технологии и иновативни съставки с видим и дълготраен ефект.

Абсолютен фаворит на фризьори и клиенти по цял свят, LAKMÉ предлага пълен списък от продукти с решения за всеки тип коса.


TEKNIA е най-добрият ритуал за подхранена, здрава и вечно красива коса! TEKNIA използва изцяло естествени съставки и аромати, които стимулират сетивата, превръщайки ежедневната грижа в божествено преживяване и ритуал по разкрасяване. Всичко в едно - органична, веган, екологична и с безкомпромисни резултати.
 


k.therapy - специализирана линия продукти, които се борят с основните проблеми на косата и скалпа: косопад, сухота, увреждания, бързо омазняване, пърхот и чувствителен скалп. Резултатите ще ви изумят - красива и здрава коса. 
 


k.style - стилизантите, за които няма невъзможни прически. С тяхна помощ ще постигнете най-креативните, различни и модерни прически в  света. 

 


Бои за коса LAKMÉ - Огромно разнообразие от амонячни и безамонячни бои с неагресивни формули, които осигуряват дълготраен, наситен цвят с ламиниращ ефект и перфектно покритие на бели коси.

*Предложението важи до 31 май за всички продукти LAKMÉ, включително и бои. 

Желаем Ви приятно пазаруване!

Към продуктите на LAKMÉ