НОВО! Еластисайзер с роза и личи за постигане на крайно равновесие на ума, духа и тялото

24-11-2019

Поемете дълбоко въздух... представяме Ви лимитирания Еластисайзeр с роза и личи! 

Вдъхновен от древните Аюрведа ритуали, Еластисайзeрът с роза и личи е създаден с уникален аромат за постигане на крайно равновесие и благосъстояние на ума, духа и тялото.

Многократно награждаван заради богатата формула и ефективно действие, абсолютният бестселър - Eластисайзерът на Philip Kingsley, се превръща в незаменима грижа за косата, правейки я жилава, плътна и екстремно лъскава, а лимитираното издание с роза и личи успокоява и балансира тялото и ума.


АРОМАТНА ТЕРАПИЯ ЗА ДУШАТА

Когато древните Аюрведа практики се обединят с нуждите за красота и уелнес грижи!

Експертно комбинирани по препоръка на Аюрведични ритуали, розата балансира сърцето и емоциите, а бенгалско личи успокоява настроението и освобождава от ежедневния стрес, създавайки върховно чувство на комфорт и спокойствие. В допълнение, ароматът на кедрово дърво дава чувство на яснота, а кралски шафран и сицилиански кехлибар стимулират издръжливостта и себеизразяването.


РЕЗУЛТАТИ, КОИТО НЕ ЗАКЪСНЯВАТ

Само 20 минути са достатъчни, за да преобразите косата си!

Еластисайзерът е най-мощния реконструктор за възстановяване на косата, създаван някога! Доставя супер доза еластичност, хидратация и здравина на косата. Добавя екстремни нива на блясък и мекота към всеки косъм, предпазвайки цвета на боядисаните коси от избледняване. 


*Ще откриете всички продукти Philip Kingsley в магазини Златна рибка, както и онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване! 

Към Еластисайзер с роза и личи