Италианската боя PERMESSE е тук! Сега получаваш подарък 1+1

16-07-2018

Златна рибка днес празнува!

Защото натуралната италианската боя PERMESSE е тук! 

Празнувай с нас и вземи своята боя подарък безплатно! 1+1! 


С всяка закупена боя PERMESSE 100 мл до 20 юли включително ще получиш 1 боя PERMESSE 100 мл подарък безплатно! Ако е с включен оксидант, ще получиш и оксидант безплатно!  Промоцията важи за магазини Златна рибка и за покупки онлайн. Боята подарък може да е различна от първоначално избраната. 
При поръчка онлайн запишете в коментар цвета на боята, ако желаете той да е различен от поръчания. 

Какво споделят колористите за нея: 

  • покрива белите коси перфектно
  • лесно се работи с нея
  • придава много блясък
  • боята не дразни скалпа
  • цветовете се получават красиви и наситени
  • щадяща е към косата 

 

Висока технология: Комбинираното действие на 4 пептида (овес, бразилски орех, соя и пшеница) действа върху най-чувствителните части на косата, което гарантира пълна реконструкция на влакното.  

Натурална формула: Сертифицирано органично масло от шеа - Богато на витамини (А, Е, F). То оставя косата блестяща, мека и дълбоко хидратирана. Защитава косата от агресорите на околната среда и външни агенти.

Начин на употреба: Смесете боята и оксиданта в съотношение 1:1 (за 100 мл боя са необходими 100 мл оксидант) . За най-добро покритие на бели коси използвайте оксидант 6%. Нанесете боята на суха и неизмита коса. Времето за действие може да варира от 35 до 55 минути, в зависимост дали е първо боядисване на естествена коса, изсветляване, или освежаване на цвета на боядисана коса. Прочетете внимателно инструкциите на опаковката. 



* Промоцията на Златна рибка представлява отстъпка от 50 % при закупуване на 2 бр. от един и същи продукт 

Разгледай цветовете на боя PERMESSE