Ново! Представяме ви LAlga! Технология от океана за невиждани резултати

10-09-2018

НОВО!

Мили, приятели, имаме честта и удоволствието да ви представим новата марка, която скоро ще завладее света  - това е LAlga! Създадена е от човек, който преди години преобърна цялата козметична индустрия и постави едно ново начало в професионалната козметика за коса, а след това създаде и още няколко топ бранда. Сега е ред на LAlga! 

А ние имаме честта да бъдем избрани като официален вносител на марката за България и да я представим на вас - клиентите на Златна рибка! 

LAlga  ще промени представите ви за резултат, за блясък и здравина на косата. Ще ви остави зашеметени с аромата си, който дълго ще ви преследва като невидим воал. 

 А само днес имате възможността с всяка поръчка над 20 лв да получите мостра на продукт от марката. Изберете я от падащото меню, а в магазините ще ви бъде предложена на място. 


Кое е това, което прави марката толкова различна и ефективна? 

Комплексът AlgaNord 5 TM използва активни екстракти от растението алгае. То се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, му помагат да оцелее и процъфти. Когато тези адаптогени се използват правилно, могат да помогнат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост дори при екстремни условия.

Необикновените съставки изискват изключителни методи за събиране. Различните видове водорасли, използвани за специалният комплекс AlgaNord 5 тм се събират на ръка чрез традиционни методи, които са по-устойчиви и еко-съобразни.Lalga използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, за да дестилира здравословните свойства на водораслите и да ги използва да нейната крайна цел - защита и подмладяване на косата и скалпа.

Изпълнена с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни
микроелементи, LAlga доставя дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. Това се осъществява благодарение на основни хранителни вещества с подобрени свойства на проникване в косъма. 

Влез в света на LAlga и открий тайната на океана! 

* Произведено в Италия

Към Lalga