Феноменалната  сега с -30% отстъпка

Органик, веган, без вредни химикали! -20% на O'right и ПОДАРЪК книга за историята на марката

20-04-2023

В лабораториите на O'right се разработват единствено формули с естествени и органични съставки, без добавени вредни химикали.  
 
Възстановяване, хидратация, стимулиране на растежа и защита на косата по естествен начин.

Купете сега O'right с -20% отстъпка и ПОДАРЪК книга за историята на марката /на английски/! 
 
"Това, което наистина ме впечатли в O’right, е че продуктите са подходящи, дори за хора със свръх чувствителен скалп или кожа, каквито са моите. От години ползвам само продукти на тази марка, защото никога не съм постигала толкова впечатляващи резултати, с каквато и да е друга козметика. Кожата ми е хидратирана, а косата ми е в най-доброто ѝ състояние досега." клиент на Златна рибка
 
Първият в света шампоан с нулеви въглеродни емисии е проектиран и произведен от O'right в Тайван.
От 2011 г., когато се ражда първият шампоан с нулеви въглеродни емисии на марката, от O'right разработват всички техни продукти за коса, кожа и тяло с нулеви въглеродни емисии, за да насърчат начин на живот, който не компрометира здравето и благополучието на нашата планета.
 
ПРОИЗВОДСТВО СЪС СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ.
Гледка от птичи поглед към централата на O'right Green.

Над една трета от тяхната зелена сграда е защитена от слънчеви панели за генериране на зелена и чиста енергия. Дори една от зоните в техния щаб е оформена като типичната бутилка шампоан на O'right (можете ли да я намерите?).
 
100% ВЕГАН ПРОДУКТИ

Веган формулите на O'right отговарят на строгите стандарти, определени от Европейския вегетариански съюз, и са създадени с естествено извлечени растителни съставки от международно известни доставчици.

Всички продукти носят Vegan печата, показан по-долу, който помага да идентифицирате по-добре продуктите, за които е гарантирано, че не съдържат животински съставки.
 
0% формули на животинска основа или съставки от животински произход като: мляко, пчелен восък, прополис, ланолин, яйца и мед. O'right е доказателство, че красотата не трябва да компрометира здравето ви и благополучието на Земята.