Подарък крем O'right на стойност 72.30 лв с всяка покупка

03-04-2018

Сега с всяка поръчка над 200 лв. получавате подарък крем Ginkgo за възстановяване на косата на стойност 72.30 лв! 

Интензивният крем за коса Oright Gingko Intensive Hair Cream е подходящ за мигновено възстановяване на боядисаната и изтощена коса.

Подхранва в дълбочина, възстановява увредените кутикули и създава защитен филм на повърхността на косъма. Резултатът е по-еластична, здрава и красива коса.

Кремът е със 78% натурално съдържание на екстракт от гинко и ориз, и хидролизиран кератин със сертификат за органичен произход.

НЕ съдържа следните вредни съставки:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на EO (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Нанесете равномерно нужното количество върху влажна или суха коса, като наблегнете на краищата. Не изплаквайте.

Открийте приятна изненада в картонената опаковка на Oright Gingko Intensive Hair Cream! Изработена от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Най-зелената грижа за коса в света Oright!

Създаден от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. 100% биоразградимост на състава и опаковката. Единственият продукт в света, който от производството до изхвърлянето му в природата дава отрицателен въглероден отпечатък.

* Картонената опаковка на Oright Gingko Intensive Hair Cream съдържа семена! При засаждане в градината поникват цветя и билки. 

* Промоцията е валидна до 8 април включително или до изчерпване на количествата. Промоцията е валидна за покупки онлайн и в магазин Златна рибка

Вижте крема Гинко