Получавате подарък маска Macadamia Deep Repair 30 мл.

03-09-2020


Получавате подарък маска Macadamia Deep Repair 30 мл. с всеки закупен шампоан на марката!


Маската Deep Repair на Macadamia е най-продаваната маска в Златна рибка за всички времена! Тя действа като мощен реконструктор, който прониква в изтощената коса, за да я възстанови напълно от вътрешността на косъма. Предотвратява накъсването и цъфтящите краища, придавайки супер еластичност и здравина на косата. Притежава опияняващ аромат, който загатва за богатата на масла формула. 

Абсолютен рай за косата! 

Съвършено хармоничната комбинация от маска Deep Repair с шампоан Macadamia осигурява видими резултати, които се подобряват, измиване след измиване. Косата е все по-здрава, лъскава и жизнена. Марката обръща специално внимание на различните типове коса и предлага шампоани, които отговарят на нуждите на всяка текстура на косъма:

✔ за всеки тип коса - Шампоан с макадамия и арган Macadamia Rejuvenating Shampoo 300 мл. 
✔ за тънка коса - Шампоан за възстановяване на изтощена тънка коса Macadamia Weightless Repair 300 мл.
✔ за средна до плътна коса - Шампоан за възстановяване на изтощена средна до плътна коса Macadamia Nourishing Repair 300 мл.
✔ за плътна коса - Шампоан за възстановяване на изтощена плътна коса Macadamia Ultra Rich Repair 300 мл. 
✔ за непокорна коса - Изглаждащ шампоан Macadamia Smoothing 300 мл.

 

ПАТЕНТОВАН PRO OIL COMPLEX

Всеки един продукт Macadamia съдържа патентован PRO OIL COMPLEX, който е комбинация от двете най-ценни и полезни масла в света - масло от макадамия и арганово масло.


Масло от макадамия - Чудотворното масло се добива от ядките на дървото макадамия, което се среща в природата на Източна Австралия. Вълшебният еликсир е най-богатият източник в света на полезната Омега 7 мастна киселина, която подсилва косата и я насища с нужните ѝ хранителни вещества. Незаменимото действие на маслото възстановява изтощената коса, възвръща нейната жизненост и я изпълва с наситен блясък. 

Арганово масло - това златно на цвят масло се добива от аргановото дърво, което расте в Мароко. Богато е на витамин Е и мастни киселини, които възстановяват сухата, изтощена коса и придават огледален блясък. Маслото възвръща жизнеността и мекотата на косата, улеснява нейното разресване и запазва цвета на боядисаната коса наситен. Действието му предпазва косата при топлинна обработка и при излагане на вредните UV лъчи. 



*Предложението важи до 30 септември или до изчерпване за магазини Златна рибка и при покупки онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване! 

Разгледайте продуктите Macadamia