Представяме ви BIOSILK! Оригиналната коприна за коса

30-06-2020

 

Представяме ви оригиналната коприна за коса BIOSILK! Този месец ви я подаряваме с всеки закупен продукт на марката!

Чакането свърши! Днес празнуваме и раздаваме подаръци, защото Златна рибка е официалният вносител на американската марка BIOSILK за България!

BIOSILK е първата марка в света, която използва натурална, чиста коприна в козметиката за коса. Известен и интересен факт е, че коприната притежава едни от най-силните влакна в света - равни по сила на стоманата! Всеки копринен протеин съдържа 17 от 19-те аминокиселини, които се съдържат в косата и придават блясък, опитомяват фриза и предотвратяват цъфтежа на краищата.

Абсолютният шедьовър на марката е серумът с копринени протеини BIOSILK Silk Therapy, или известен повече като "коприната за коса". Този месец ви я подаряваме с всеки закупен продукт на BIOSILK! Може да избирате между два варианта - класически за нормална или плътна коса и lite за тънка коса. 


КАК ДЕЙСТВАТ КОПРИНЕНИТЕ ПРОТЕИНИ ВЪРХУ КОСАТА?

ПОДСИЛВАТ
✔ копринените протеини включват 17 от 19-те аминокиселини, които се съдържат в косъма
✔ възстановяват изтощените краища отвътре навън
✔ придават съвършена гладкост на косъма
✔ коприната притежава едни от най-здравите фибри в света, които заздравяват косъма
✔ подсилват косата и осигурява повече плътност и обем

ХИДРАТИРАТ
✔ могат да задържат до 3 пъти повече вода от собственото си тегло
✔ осигуряват еластичност на всеки косъм

ПРИДАВАТ БЛЯСЪК
✔ коприната осигурява триизмерен блясък с несравнимо отражение, благодарение на своите молекули с триъгълна структура

ЗАЩИТАВАТ
✔ задържат цвета на косата ярък и наситен по-дълго
✔ предпазва от агресорите на околната среда
✔ защитава от вредните UV лъчи


ИСТОРИЯТА НА ШЕДЬОВЪРА BIOSILK

Farouk Systems е компания, базирана в Хюстън, занимаваща се с производството на висококачествени продукти за грижа за косата, известни под марките SunGlitz®, CHI® и BioSilk®. 
Компанията е основана през 1986 г. от Фарук Шами - фризьор, по народност палестинец, чиято лична мисия е да създаде най-добрите продукти, базирани на научни изследвания, иновативни технологии и съобразени с околната среда.

Но Шами далеч не е просто един фризьор... 

От десетилетия той работи в областта на разработването на продукти за грижа за косата и посещава козметично училище в Арканзас. Интересен факт е, че именно той е създателят на първата безамонячна боя за коса! Това се случва, след като развива алергия към химикалите, поради което докторите го съветват да забрави за професията си. Както се досещате, той нито забравя за нея, нито великите му творения спират до тук!

Знаейки впечатляващите качества на коприната, Шами изследва и открива предимствата на копринените протеини и как те могат да се прилагат върху косата. Това го превръща в първия, който използва копринени протеини в козметиката за коса. Именно BIOSILK е и първообразът на “коприната на CHI”, която днес всички жени обожават и боготворят!

BIOSILK поставя основите на нови, труднодостижими върхове в козметиката за коса, използвайки технологии на НАСА!

*всички продукти са налични в магазини Златна рибка и онлайн.
**получавате подарък коприна за коса 15 мл. по избор (класическа или за фина коса) с всеки закупен продукт на марката до 31 юли или до изчерпване. Подаръците не важат при покупка на Коприна за коса 15 мл.


Желаем ви приятно пазаруване!

Разгледайте продуктите на BioSilk