Продукти, които действат! -20% отстъпка на бестселърите на PHILIP KINGSLEY!

27-01-2021

Продукти за коса, които действат!

 


Не пропускайте да се сдобиете с бестселърите на марката, създадена от най-прочутия трихолог в света!
 

Продуктите на PHILIP KINGSLEY обединяват повече от 60 години проучвания, опит и иновации, за да постигнат всичко, което обещават! Холистичен и ефективен подход в мисията за красива и здрава коса. 

Най-обичаните продукти сега с 20% отстъпка:
✓ Elasti-styler терапия след измиване 5 в 1 PHILIP KINGSLEY 150 мл
✓ Лечебен бондер за цъфтящи краища 50 мл PHILIP KINGSLEY Bond Builder Split End Remedy
✓ Еластисайзър екстрийм PHILIP KINGSLEY Elasticizer Extreme 75 мл
✓ Еластисайзър екстрийм PHILIP KINGSLEY Elasticizer Extreme 150 мл
✓ Шампоан за проблемен скалп PHILIP KINGSLEY Flaky Itchy Scalp 250 мл
✓ Шампоан за обем и плътност 250 мл PHILIP KINGSLEY Body Building Weightless Shampoo
✓ Сух шампоан PHILIP KINGSLEY One More Day 100 мл

 


ДОМЪТ НА ТРИХОЛОГИЯТА
Трихологията стои в основата на продуктите PHILIP KINGSLEY. Всяка формула е вдъхновена от реалните проблеми на косата и скалпа, с които трихолозите се сблъскват всеки ден в клиниките на PHILIP KINGSLEY.

Трихологията е научна дисциплина, която се занимава с проблеми на косата и скалпа. Тя обединява познания от анатомията, дерматологията, патологичната анатомия, биологията и козметиката. Трихолозите са специалистите на косата и скалпа, които се занимават със стимулация на растежа и сгъстяване на косата, лечение на косопад и оредяване на косата, накъсването на косъма и неговото изтъняване, аномалии и болести по кожата на главата.


ЗДРАВАТА КОСА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ!
Мисията на PHILIP KINGSLEY e да помага да се чувствате добре в собствената си кожа, използвайки дългогодишни проучвания и наука в грижата за косата. Възползвайте се и вземете световноизвестни продукти, получили редица отличия, които ще променят косата и живота ви!

Филип Кингсли е най-прочутият трихолог и истински визионер в грижата за косата. По време на своята 65-годишна кариера той лекува косата и засилва морала към личната грижа на хиляди клиенти, включително: световноизвестни актьори, модели, кралски особи, професионални спортисти, журналисти и телевизионни личности. Филип Кингсли за пръв път използва фразата "bad hair days" и представя ефективни решения за най-често срещаните проблеми на косата и скалпа: косопад; пърхот, мазен, сух, сърбящ или чувстителен скалп; изтъняване на косата; изтощени краища; липса на обем; 

 

Купи с -20% бестселърите на PHILIP KINGSLEY


 

*Предложението важи до 5 февруари /включително/ за магазини Златна рибка и при поръчка онлайн

Желаем ви приятно пазаруване!