Съвършено здрава коса с Macadamia! -30% отстъпка на всички продукти на марката!

23-10-2020

Macadamia намалява накъсването на косата до 80% само след една употреба!

Macadamia e висок клас американска козметика за коса на основата на патентован PRO OIL COMPLEX, комбинация от двете най-ценни масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Тези ключови съставки работят заедно в пълна хармония, за да доведат до ненадминато действие с впечатляващи резултати. Продуктите Macadamia са добре познати със своите леки текстури и несравним начин, по който проникват в косата и я възстановяват отвътре-навън.

ПРОДУКТИТЕ ЗА КОСА НА MACADAMIA СЕ СПРАВЯТ С ЛЕКОТА С:

1. ЦЪФТЕЖ / НАКЪСВАНЕ
2. ИЗТОЩЕНИ КРАИЩА
3. СУХОТА
4. ФРИЗИТА


КАКТО И НАЙ-ЧЕСТИТЕ ПРИЧИНИ ЗА УВРЕЖДАНЕ НА КОСАТА:

Macadamia оказва влияние на негативния ефект, който грубото разресване, термообработката, агресорите на околната среда и химическите процедури имат върху косата. Дори и изложена само на един от тези фактори, косата е склонна да стане суха, цъфтяща и изтощена.

 

ВПЕЧАТЛЯВАЩИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ПЪРВАТА УПОТРЕБА

Продуктите на Macadamia намаляват накъсването на косата до 80% само след една употреба.
 

ПРЕДИ

Увредена коса: кутикулата на косъма е повдигната, неправилна и накъсана, което от своя страна пресушава косата. Резултатът е суха, изтощена и склонна към накъсване и цъфтеж коса. 

СЛЕД

Коса след употребата на Macadamia: кутикулата на косъма е по-гладка и затворена, в резултат на което косата е по-силна, има по-голяма еластичност и е по-малко податлива на накъсване. Резултатът е хидратирана, гладка, мека и лъскава коса. 

 

ПАТЕНТОВАН PRO OIL COMPLEX

Всички продукти Macadamia съдържат патентован PRO OIL COMPLEX, който е комбинация от двете най-ценни и полезни масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Ключовата съставка е причината за несравнимата мекота и здравина, които продуктите придават на косата. 

 

МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ - Чудотворното масло се добива от ядките на дървото макадамия, което се среща в природата на Източна Австралия. Вълшебният еликсир е най-богатият източник в света на полезната Омега 7 мастна киселина, която подсилва косата и я насища с нужните ѝ хранителни вещества. Незаменимото действие на маслото, комбинирано с липиди, възстановява напълно увредената коса, възвръща нейната жизненост и я изпълва с диамантен блясък. 

АРГАНОВО МАСЛО - това златно на цвят масло се добива от аргановото дърво, което расте в Мароко. Богато е на витамин Е и мастни киселини, които възстановяват сухата, изтощена коса и придават огледален блясък. Маслото възвръща жизнеността и мекотата на косата, улеснява нейното разресване и запазва цвета на боядисаната коса наситен. Действието му предпазва косата при топлинна обработка и при излагане на вредните UV лъчи. 

Насладете се на истински здрава и красива коса с Macadamia! Възползвайте се от -30% отстъпка на всички продукти.

*предложението важи до 31 октомври за магазини Златна рибка или при поръчка онлайн

Желаем ви приятно пазаруване!

Macadamia -30%