Спри косопада! -20% отстъпка на всички продукти против косопад и за растеж

01-10-2022


Нека поговорим открито за косопада...

Проучване показва, че 80% от хората се борят с есенния косопад по това време на годината.
 
Изтъняването и загубата на коса могат да бъдат изключително стресиращи и тревожни. Съществуват редица причини, които могат да отключат тези проблеми като: силен стрес, здравословно неразположение, смяна на сезони, неправилно хранене или хормонални промени, които могат да се появят по време на бременност и менопауза. 

Каква е причината за сезонния косопад?

На колкото повече слънце са изложени косата и скалпът през лятото, толкова по-интензивна ще е загубата на коса през есента. Причината за това е липсата на светлина, която влияе върху хормоните в тялото и по този начин има пряко въздействие върху растежа на косата. 
През есента фазата на анаген (растеж на косата) се съкращава и много косми навлизат едновременно в телогенната фаза (откъсване на косъмчетата). Този прекомерен и внезапнен косопад се нарича Телогенен Ефлувиум.

Предлагаме ви редица решения в борбата с косопада и повторната му поява с 20% отстъпка!
 
Важно е да се отбележи, че сезонният косопад е временно състояние, което се появява най-често през октомври и ноември, както и през пролетта. За да намалите или да спрете изцяло косопада, трябва да обърнете внимание на няколко неща:

✓ Разнообразен хранителен режим
✓ Продуктите за коса, които използвате
✓ Нивата на стрес в ежедневието 
✓ Пълноценна почивка

В Златна рибка ще откриете ефективни продукти, които притежават клинично доказани формули в борбата с косопада. Те стопират загубата на коса и ускоряват регенерацията на космените фоликули. 

 
Купете всички продукти против косопад и за растеж с -20% отстъпка

*важи до 31 октомври при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка

Желаем ви приятно пазаруване!