Търсите щадяща боя за коса?

10-10-2022



 Запазете косата си здрава!
 
Безамонячна трайна боя Oro del Marocco на Olioseta има нежна, но ефективна формула, която осигурява отлично покритие на белите коси и възможност за изсветляване до 3-4 тона.
 
 
100% покритие на бели коси
 Ярък и наситен цвят
Формула с органично сертифицирано арганово масло
Подхранва косата и скалпа
Нежна към чувствителен скалп
Прави косата мека и лъскава
Разнообразие от цветове
0% амоняк
0% неприятна миризма
Двойна опаковка 100 мл

ФОРМУЛАТА

За разлика от други бои, Oro del Marocco на Olioseta не изсушава косата и скалпа, тъй като е на основата на органично сертифицирано арганово масло, което има силно подхранващо действие. Така косата се запазва здрава и е дори по-лъскава и мека, боядисване след боядисване, а скалпът е здрав и без раздразнения. 
Аргановото масло, известно и като мароканско масло, се извлича от мароканското арганово дърво. Наричано е „течното злато" от козметичната индустрия, защото ползите от него са наистина невероятни.

 Лесно се абсорбира от кутикулите на косъма, подхранва сухата коса, заздравява я и я кара да блести. Съдържа витамин Е и мастни киселини и помага за изглаждане дори на най-хвърчащата коса, като едновременно с това видимо възстановява нейната здравина.

Боядисването на косата с оксидативни бои може да я увреди, но не и когато се използва арганово масло по време на процедурата. То прониква в косъма на ниво кортекс, подобрявайки здравината по време и след процеса на боядисване.
 
 
Купи сега боя Oro del Marocco с -25% отстъпка
 
*важи до 31 октомври при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка

Желаем ви приятно пазаруване!