ТОП 5 продукта за мазен скалп. Виж ги

30-08-2017

Бързото омазняване в скалпа е проблем, който може да се контролира лесно с правилната козметика.

Днес ти предлагаме нашия кратък списък с едни от най-харесваните от клиентите на Златна рибка продукти, които ефикасно се справят с това неудобство. Наядваме се в него да откриеш дълго търсеното решение!

Балансиращ шампоан Kerastase

Шампоанът Kerastase Bain Divalent е създаден да балансира нуждите на косите с мазни корени и сухи краища. Почиства скалпа и контролира прекомерното производство на себум. Подхранва сухите дължини, оставяйки косата по-еластична и жива. Обогатен е със салицилова киселина и витамин В6, които допълнително хидратират краищата.

Балансиращ шампоан O`Right

Шампоанът O'right Camellia Oil-Control почиства нежно, контролира производството на себум и балансира различните нужди от хидратация. Премахва замърсяванията от скалпа и косата и снабдява дължините и краищата с нужната влага. Маслото от камелия подобрява еластичността, укрепва космения фоликул и придава естествен блясък.

Ексфолираща маска Philip Kingsley

Маската за скалп Philip Kingsley Exfoliating Scalp Mask съдържа органично алое вера и комбинация от ефективни ексфолианти, които почистват скалпа в дълбочина, като същевременно го успокояват и хидратират. Формулата ѝ премахва с лекота мъртвите клетки и поставя добра основа за растеж на косата. 

Матираща маска LAKME

Маската LAKME Purifying съдържа комплекс от сярни аминокиселини, цинк и натурална глина, които абсорбират излишното омазняване от скалпа и регулират секрецията на себум. Добавените в нея екстракти от бамбук и репей почистват и балансират кожата на главата, като същевременно сигуряват лекота и обем на косата.

Балсам pH 4.0 Mediceuticals

Mediceuticals Final Finish е лек окисляващ балсам, обогатен с натурален ябълков оцет, който балансира нивото на pH на скалпа, като същевременно подхранва косата и ѝ придава здравословен блясък.

Продуктите ще откриеш и във верига магазини Златна рибка на адрес: 

СОФИЯ бул. Витоша 58, тел. 0878 873 622
СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884 163 432
ПЛОВДИВ MALL PLOVDIV ул. Перущица 8, тел. 0876 660 570
ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 0878 873 519
ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879 551 224
БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878 423 969