Защо да се разресвате с Dessata? Прочетете и купете с 24 % отстъпка

22-01-2018

Спрете да губите коса всеки ден! Грубото разресване с неподходящите четка или гребен, може да нарани и увреди трайно косата ви!
Всички знаем колко е трудно да се поддържа дълга коса - скубане, заплитане, накъсване... Ако все не успявате да пуснете дълга косата си, замисляли ли сте се, че причината за това може да е във вашия гребен или четка, които ползвате? Защото само добрата козметика не е достатъчна. Грубото разресване може да доведе до косопад и загуба на съвсем здрава коса, но най-често води до накъсване на косата.

Вече можете да решите този проблем с четка Dessata. Ежедневното разресване с четка Dessata ще ви помогне да "отгледате" здрава, дълга и красива коса. Защото благодарение на нея косата е разресана, без да е накъсан нито един косъм. Скалпът остава спокоен, без да е опъван и раздразван излишно.

440 "бодлички", разположени на 3 нива вършат своята работа като се промъкват измежду най-заплетените и гъсти коси. Без болка, без скубане и без напрежение!

Не мислете, че пластмасовите четки наелектризират косата. Напротив!

Четка Dessata е произведена от специален гел, който не създава статично електричество. Няма го неприятното наелектризиране на косата, която я кара да стърчи на всички посоки. С Dessata можете да бъдете спокойни! Кажете НЕ на статичното електричество!

Всички знаем, че не е препоръчително разресване на косата, когато е мокра, защото тогава тя е най-уязвима. С четка Dessата можете да разресвате косата, докато е мокра без капка гузна съвест, защото тя няма да нарани нежните люспички на косъма, въпреки влагата. Можете да разресвате винаги - суха или мокра, това няма значение.

Ако пък се грижите за малка принцеса и вече се виждате в чудо, защото всяко разресване е свързано с огромно количество сълзи и драми, имате шанса да разрешите завинаги този проблем, а вашата малка дъщеря да заобича разресването на косата повече от всичко друго!

Лекотата на разресването води до там, че малките принцеси да искат да се решат сами, а красивите и пъстри цветове правят четка Dessataнеповторим аксесоар и повод за гордост, за всички малки суетни дами.

Dessata предлага и вариант Mini с капаче, който въпреки по-малкия си размер не отстъпва по ефективност. Можете спокойно да сложите в чантата си, както и тази на детето си и да бъдете спокойни, че във всеки един момент косата ви ще бъде перфектно разресана, с блясък и добре защитена. 
 

Dessata Maxi - четката, която с лекота разресва и най-непокорната и буйна коса.
Новата четка Dessata Maxi е специално създадена да се справи с проблемите на най-гъстата, плътна и дълга коса. Лесно разплитане, без скубане и накъсване, подходяща както за сухо, така и за мокро разресване.

Каква е тайната на Dessata Maxi?

Бодличките на Dessata Maxi са разположени на 3 нива. 

1-во ниво: По-дълги бодлички

Първото ниво е с най-дългите бодлички. Те са с 30% по-дълги, в сравнение със стандартната четка Dessata, което позволява с лекота да проникват, дори и в най-заплетените и трудно достъпни участъци на косата и разплитат всеки един възел.

2-ро ниво: По-бързо разресване

Нивата са разположени на по-големи разстояния едно от друго, за да улесни проникването в най-вътрешната част на косата, за по-бързо и ефикасно разресване.

3-то ниво: По-устойчива

Dessata Maxi е произведена от здрав материал, по-устойчива е при натиск и не позволява огъване на бодличките при разресване на твърдата и гъста коса.
Новата колекция се състои от 7 свежи и цветни комбинации и 3 неонови дизайна, които светят на тъмно.

Dessata Maxi, също като своите предшественици има 440 "бодлички", които не създават статично електричество. Няма го неприятното наелектризиране на косата, която я кара да стърчи на всички посоки. С Dessata Maxi можете да бъдете спокойни! Кажете НЕ на статичното електричество!

Всички знаем, че не е препоръчително разресване на косата, когато е мокра, защото тогава тя е най-уязвима. С четка Dessата можете да разресвате косата, докато е мокра без капка гузна съвест, защото тя няма да нарани нежните люспички на косъма, въпреки влагата. Можете да разресвате винаги - суха или мокра, това няма значение.

Четка Dessata е добра инвестиция в грижата за косата! Не отлагайте!

Можете да закупите четки Dessata с 24 % отстъпка до края на месец януари. Промоцията важи за покупка онлайн и в магазини Златна рибка. 

Разгледай моделите на Dessata