Феноменалната  сега с -30% отстъпка

Защо гримьорката на Меган Фокс избра Златна рибка ⭐⭐⭐⭐⭐

04-07-2023

 

Ексклузивно за Златна рибка:

Говори гримьорката на МЕГАН ФОКС
 
За поредна година България стана снимачна площадка за световна продукция, а именно филма с работно заглавие “Подчинение” (Subservience). Главните роли в научнофантастичния трилър са отредени на холивудската звезда Меган Фокс (Трансформърс) и италианския красавец Микеле Мороне (365 дни).
Дългоочакваната продукция ни срещна с Анабел Кларк-Клемънтс – гримьорката на Меган Фокс във филма. Тя е родом от Англия, но, заради работата си като make-up artist, често пътува по целия свят.
 
Facebook: Artistry by Annabel 
Instagram: artistry_by_annabel  
*снимка: Анабел Кларк-Клемънтс (личен архив)
- Как гримът се превърна в твоя професия? От кога се занимаваш с това?
- Работя като професионален гримьор вече 6 години. Започнах в модните среди, а след това се прехвърлих в света на рекламата и филмите. Сега правя от всичко по малко. Започнах обучението си в местния колеж, когато навърших 17 години, а след това продължих да се обучавам при известния гримьор Питър Суордс Кинг (носител на Оскар за най-добър грим за филма „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“). Не след дълго започнах да помагам на други гримьори да придобият опит и знания в индустрията.
- Съвсем скоро приключиха снимките на “Подчинение” (Subservience) в България. Хареса ли ти страната ни?
- Обичам България, всъщност съм посещавала страната и преди за почивка. Но България през зимата е много различна... като заначало е студено. Но си прекарах страхотно. Като бях София посетих катедралата, театъра и разгледах всички местни ресторанти. Всички хора бяха много гостоприемни!

- Разкажи ни малко повече за филма. Кога се очаква да бъде премиерата?
- Историята разказва за баща (Микеле Мороне), който купува робот с изкуствен интелект (Меган Фокс), грижещ се за къщата, докато го няма. Роботът започва да добива съзнание и нещата започват да се объркват.
Все още чакаме точна премиерна дата, но в момента филмът е в постпродукция. 

- Ти се погрижи за визията на Меган Фокс в “Подчинение” (Subservience). Какво е да работиш с нея?
- Отделът за коса и грим беше ръководен от невероятната Дани Аврамова, тя проектира външния вид на главния актьорски състав. Аз и Ниам Глин бяхме лични гримьор и фризьор на Меган. Имахме голям късмет да работим с такъв невероятен актьорски състав и екип. Особено когато снимките са толкова много дни, е важно всички да работят добре заедно. Работата с Меган беше невероятна, тя е толкова земен и топъл човек. 
- Пътищата ни с теб се преплитат, защото, докато си в България за снимките на филма, избираш магазините на Златна рибка, за да се снабдиш с козметични продукти. Как разбра за нас?
- Препоръчаха ни да посетим вашия магазин, тъй като имахме нужда от малко консумативи за снимките. Толкова страхотно място – успяхме да намерим не само продуктите за грим, от които имах нужда, но и боя за коса, както и необходимите стилизанти за прическата на Меган.

- На кои марки се довери? 

- Обичам марките West Barn Co. и Dr. Pawpaw, затова ги избрах. Знам, че продуктите са много добри и ще издържат!

- Кои са продуктите, които използва за визията на Меган Фокс?

- От Dr. Pawpaw използвах техния скраб за устни, мултифункционалния балсам за устни Original и в наистина студени дни - нощната маска за устни.
От West Barn Co. използвах тониращия сапун за оформяне на вежди, а в дните, когато кожата се нуждаеше от допълнителна хидратация, използвахме тяхното озаряващо олио.
 

- Кой е най-важният съвет в грижата за кожата и грима, който можеш да дадеш?
- Най-важният съвет, който мога да дам, е да бъдете нежни към кожата си, да не използвате милиони различни продукти и киселини. Направете го просто - намерете няколко ключови продукта, които наистина действат при вас и вашите проблеми с кожата.
 
Пазарувай сега продуктите на звездите