Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Трайна боя за коса Permesse 100 мл

  • Трайна боя за коса Permesse 100 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
15.20 лв
19.00 лв

Моля, изберете


*
*
*

Трайна боя за коса Permesse 100 мл

Произведени в люлката на модната индустрия – Италия, боите Permesse са изключително щадящи към косата и гарантират съвършено покритие. Огромно разнообразие от над 75 цвята. Високата технология и натуралната формула на необикновената боя Permesse, гарантират:

100% покритие на белите коси

Равномерен цвят

Изключителен блясък и мекота

Дълготраен цвят

Висока технология: Комбинираното действие на 4 пептида (овес, бразилски орех, соя и пшеница) действа върху най-чувствителните части на косата, което гарантира пълна реконструкция на косъма.  

Натурална формула: Сертифицирано органично масло от шеа - Богато на витамини (А, Е, F). То прави косата блестяща, мека и дълбоко хидратирана. Защитава косата от агресорите на околната среда и външни агенти.

Начин на употреба: Смесете боята и оксиданта в съотношение 1:1 (за 100 мл боя са необходими 100 мл оксидант) . За най-добро покритие на бели коси използвайте оксидант 6%. Нанесете боята на суха и неизмита коса. Времето за действие може да варира от 35 до 55 минути, в зависимост дали е първо боядисване на естествена коса, изсветляване, или освежаване на цвета на боядисана коса. Прочетете внимателно инструкциите на опаковката. 


* Можете да изберете, дали да закупите боята в комплект с еднократна доза ColorpHlex (Стъпка 1 - 3.75 мл и Стъпка 2 - 7.5 мл), с която ще заздравите косата и ще я предпазите от изтощаване по време на боядисване/изрусяване. 
Количеството от Стъпка 1, което ще ви бъде нужно за боята, вижте в схемата в описанието 
тук. 

*С всяка боя получавате подарък ръкавици за еднократна употреба.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки